Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Londýně operuje tajemná organizace, verbující mladé muže, ochotné za peníze zabíjet na zakázku. Cílem vražedných útoků jsou zdánlivě bezvýznamní lidé důchodového věku, všichni však před svým odchodem do penze pracovali pro tajnou službu. Není tedy divu, že případ vzbuzuje pozornost na nejvyšších místech a nezávisle na sobě na něm pracuje jak CI5, tak konkurenční MI6. Bodie s Doylem se vydávají za zabijáky s cílem infiltrovat skupinu a odhalit neznámého muže, stojícího v pozadí. Hodně však bude tentokrát záležet na Cowleym, který se musí vypořádat s intrikami Nigela Dawsona, ctižádostivého zástupce šéfa MI6. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč by někdo chtěl zabíjet bandičku důchodců a na špinavou práci si najímají nájemné vrahy? Páč ještě nedávno makali pro vládu jako šifranti či kurýři…Nejvíc úsměvná na celém tomto díle byla ta dvojice „náborářů“, kteří si hráli na tvrďáky, přitom v hlavě měli úplně nasráno a následně i lapení některých nájemných vrahů Bodie a Doylem…Onen ctižádostivý zástupce šéf MI6 se nechal napálit jako „cocot“… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bodiemu odpočinek v minulých dílech prospěl, v tomhle se celkem naběhal, míli dal za pět minut a dvacet sekund. Už se nedivím, že po celý den potkávám u nás v parku tolik běhajících - určitě tenhle díl viděli a vědí tedy, že člověk s fyzičkou si může dobře vydělat, pokud stihne doběhnout do všech telefonních budek včas. Vzhledem k rozvoji mobilů ale doporučuju trénovat hlavně dlouhé tratě, páč síť budek neustále řídne a zejména v okrajových částech Prahy by sprintér zažil tragický debakl.Ovšem odměna je lákavá - kromě hromady peněz i perfektní pracovní prostředí, kde se to jen hemží nahýma ženskejma, se kterýma si člověk může dělat co chce, ony se nebrání, dokonce ani slůvkem neprotestují, i když je chce na konci hlavní padouch č. 3 spálit. Jinak děj se vyvíjel slibně, skoro se zdálo, že konečně poodhalíme, jak to má Kauli se ženskýma, páč evidentně těžce bral na tu štramáckou sedmdesátiletou slečnu, která dokazovala, že sexy mozek nemusí mít jen muži. Chtěl jsem se opět vysmívat jeho morálce, kdy odmítne pomoc spřízněného oddělení a kvůli tomu zemře zbytečně nevinný člověk... ale nakonec se ukázalo, že projevil pravý kriminalistický čuch, že MI6 nezaostává za CI5 pouze v abecedních a číselných řadách, ale i v morální kvalitě svých vrcholných představitelů. A vlastně nejen vrcholných představitelů, padouchem byl i ten agent MI6, co by klidně nechal zavraždit jistou paní a spokojeně si při tom seděl v autě! ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bodie s Doylem infiltrují skupinu nájemných zabijáků, kteří si sice počínají jako banda amatérů, ale i přesto dokážou být nebezpeční. Vidle jim do toho trochu hází MI6, ale na starýho Cowleyho si nikdo hned tak nepřijde. Hodně cool je bývalá asistentka ministerského předsedy, co spolehlivě pozná Walther PPK a která očividně pálí za starým majorem ... valí to jak sviňa. ()

Reklama

Reklama