Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 5 (1982) (série)


Nedotknutelní (S05E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Šéfovi CI5 přidělává v poslední době vrásky na čele jistý pan Rahad, oficiálně kulturní atašé na jedné arabské ambasádě, ve skutečnosti nelítostný zabiják, který pod pláštíkem diplomatické imunity zabíjí exilové odpůrce domovského režimu. Ministerstvo má však svázané ruce a bez konkrétních důkazů odmítá výtečníka vyhostit. Naštěstí je Rahad muž mnoha neřestí, čehož CI5 využije k nastražení rafinované pasti. Stačí říci, že ve chvíli, kdy sklapne, se z pana Rahada stane nepřítel státu s velmi nejistou budoucností. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky luxusní kurvičce (ehm společnici) se povede chlapcům z CI5 opravdový kousek. Doběhnout nájemného vraha s politickou imunitou – jak já tohle slovo nesnáším (díky našim křišťálově čistým politikům…). Bodie i Doyle dostanou párkrát přes hubu, rozdají sami pár ran, ochomýtne se tam i tvrďák Nick Brimble a pohádka má samozřejmě šťastný konec – jen škoda, že to tak v realitě moc nefunguje. Dosti průměrný a hlavně na můj vkus až moc ukecaný díl… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako díl minulý, ani tento neměla ČT dávat od půl jedenácté večer. Ovšem ne proto, že by byl hororový, ale proto, že komplikovaný děj vyžadoval přímo einstenovský mozek a toho se mi o půlnoci nedostává.Takže jsem zápletku nepochopil, a proto nemůžu ani prozradit princip té závěrečné bezva finty, jak se chytají diplomaté pod imunitou, což mě mrzí. Taky mě poprvé v životě mrzí, že jsem neposlechl svého prastrýce, který mi říkal, že bych se měl stát diplomatem, když jsem mu v dětství odpovídal na jeho všetečné otázky "ale jde to, jak se to vezme, nemohu si stěžovat" apod. Cítím teď k němu kapku vztek, to mi taky mohl prozradit, že takový diplomat má až tři blondýnky týdně! No a ještě poznámka, balit bombu do novin mi přijde zbytečné, zvlášť když se jedná o bulvární tisk, který většinou obsahuje už tak velké množství výbušných článků! ()

Reklama

Reklama