Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 5 (1982) (série)


Muž jménem Quinn (S05E10)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bodie a Doyle dostávají od Cowleyho prostý úkol. Najít muže jménem Quinn. Jaksi jim ale opomene sdělit, že se jedná o jeho bývalého kolegu, špičkového agenta, který po jedné nevydařené misi strávil tři roky v péči sovětské KGB. Poté byl vyměněn, vrátil se ovšem jako psychická troska a posledních pět let strávil po různých klinikách. Z té poslední uprchl a zdá se, že jeho od Rusů dokonale vymytý mozek ovládá jediná myšlenka: musím zabít své bývalé velitele. Cowley ovšem také není v metodách psychologického boje žádný amatér a má v záloze plán, jak celou partii zvrátit ve svůj prospěch. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cowley je Morris. Njn zas jeden mešuge coby bývalý špičkový agent, kterému KGB vymyla mozek a dala mu seznam smrti…Jenže tohle už byl tak velký magor, že „co si neuděláš sám…“. Musel jsem se usmát tomu triku se skříní, kdy vyškolil Bodieho a Doyla, stejně jako té finální přestřelce v hangáru, kdy Cowley vypadal už jenom při tom krátkém běhu, že vypustí duši. Jinak ale vcelku slušný díl, kdy se pořád něco dělo a tu a tam se tu vyklubala i nějaká ta slušná hláška… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako vždy byl v Profesionálech pokus o psychologii na škodu, naštěstí nestačil zkazit dobrý díl. Pořád mě vrtá hlavou, proč onen padouch nezastřelil Kauliho, i když ho měl na mušce? Chybu ve scénáři samozřejmě vylučuju, takže zbývá za a) že vraždil podle abecedy a nechtěl přeskakovat. V tom případě ale musel postupovat podle abecedy odzadu, páč už si to nepamatuju, ale silně pochybuju, že by ti Cowleyho kolegové měli jména jen od A nebo B b) jednoduše Kauliho nepoznal, uvědomil si až potom, na kohože to mířil. A proč ho nepoznal? Já sázím na tu pleš, tu v mládí určitě neměl. Chachá, a pak, že má ztráta vlasů jen nevýhody, přitom nahradí leckteré maskovací plastické operace! ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda se smutným koncem pro bývalého agenta.... Prostě neměl šanci uspět proti naprogramování které podstoupil :( Mimochodem pěkně jim dal s tou skříňí :)) ()

Reklama

Reklama