Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 5 (1982) (série)


Pryč s bohatstvím (S05E11)

(epizoda)

Obsahy(1)

Revolta tak nějak k mládí patří, čeho je ale moc, toho je příliš. Skupina zpovykaných mládenců, vedená nelítostnou Ulrikou Herzlovou, nejprve vysvobodí z policejních rukou jednoho ze svých kumpánů. Vzápětí nad ním však improvizovaný revoluční tribunál vynáší rozsudek za zradu ideálů a skupina vyhlašuje válku buržoaznímu právnímu systému. Je životně důležité, aby CI5 mladé teroristy dopadla dříve, než v Londýně vybuchnou nastražené bomby. Jako už tolikrát předtím, musí i v poslední epizodě Profesionálové v kritických chvílích prokázat nejen rychlé reflexy, ale také chladnou hlavu a bystrý úsudek. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zazvonil zvonec a profíků je bohužel konec. Vážně škoda, že tohle byl vážně poslední díl, protože by si to zasloužilo něco „epičtějšího“, nu což naděláme. Poslední díl s bandou mladých bombových atentátníků se dal, ale i tak šlo o průměrnou podívanou. V první půlce to mělo ještě i slušnou atmosféru, ale postupem času mi přišlo, že tomu jaksi došla šťáva. Tohle je vážně konec…? Bohužel ano! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nejdřív jsem chtěl ironicky poznamenat, že v posledním díle profesionálové moc fyzické akce nepředvedli, ale: a) když můžou být sport šachy, proč by se nemohla nazývat akcí ležérní chůze k té Uršule, kterou posléze sbalili b) byl to takový symbol let nadcházejících, ve kterých už oba kucí na padouchy nebudou fyzicky stačit, a tak musejí místo ochabujících svalů zapnout mozek. Na rozdíl od té drsné krasavice, která v závěru mozek rozhodně nezapnula, to si jako fakt myslela, že v pět vybuchlo těch bomb víc? Jinak jak už zde Inozuka správně psal, Doylův vkus, co se týče ženských, je prapodivný. Kdyby se aspoň člověk mohl utěšovat, že mu nejde o tělesnou stránku, ale o duševní... jenomže ta jeho kočka poté, co přijde o manžela, ještě vyhrožuje, že nechá utratit jejich psa, pokud si ho někdo nevezme. No fuj! ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda inspirovaná akcemi RAF nebo Rudých brigád. Odsýpající děj a dobře nadávkovaná akce s lekcí o tom, že čas je relativní pojem. Za zmínku ještě stojí, že Doylův vkus pro hezké holky demonstrovaný tvrzením, že nastávající vdova Judy je pěkná a přijemná žena zaslouží přinejmenším zdvižené obočí. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl Profesionálů :( Parta zazobaných děcek si hraje na revolucionáře... Jinak super trik s hodinkami ;) jen nechápu proč to auto nenechali vybouchout, nemohlo nadělat škody.... ()

Reklama

Reklama