Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 5

(série)
Velká Británie, (1982–1983), 9 h 10 min (Minutáž: 50 min)

Hrají:

Gordon Jackson, Martin Shaw, Lewis Collins, Stanley Meadows, Karl Howman, Ron Pember, Steve Alder, Robert Putt, Barbara Keogh, Alice Krige, Ewan Stewart, Geoffrey Freshwater, Derrick O'Connor (více)
(další profese)

Epizody(11)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stará škola, sympatická ústřední dvojice, vtipné dialogy a většinou děj, který má šmrnc a nenudí. Britští agenti Bodie a Doyle jsou ve své domovině legendami, ostrovní padouši měli sakra důvod se obávat. Jedeme dál, ačkoliv se samozřejmě občas objevují nějaká zakopnutí a ne zrovna atraktivní náměty. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani pátá série nějak výrazněji nevybočovala z průměru, ale většina dílů měla slušný příběh a byla jen škoda, že seriál tímto skončil. Přece jenom v mládí jsem Profesionály žral mnohem více, než teď, ale pořád fungovala ona „nostalgie“ a já se bavil. Bodie, Doyle a Cowley zůstanou zřejmě navždy v mé paměti a rozhodně nelituji minut svého života, které jsem jim a samotnému seriálu věnoval… ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Lewis Collins se téměř utopil během natáčení závěrečných scén, kde Bodie a Doyle pronásledovali Dawsonovu loď. Při prvním záběru visel Collins z boku člunu a spadl do řeky s nohou uvězněnou uvnitř člunu a byl na několik sekund vtažen pod vodu, než si toho všiml Martin Shaw a vytáhl ho ven. (Epistemolog)

Reklama

Reklama