Reklama

Reklama

Kriminálka Las Vegas

(seriál)
  • USA CSI: Crime Scene Investigation (více)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2000–2015), 261 h 38 min (Minutáž: 41–65 min)

Režie:

Kenneth Fink, Richard J. Lewis, Danny Cannon, David Grossman (více)

Scénář:

Dustin Lee Abraham, Naren Shankar, Jerry Stahl, Henry Alonso Myers (více)

Hrají:

William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda, Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman (více)
(další profese)

Série(16) / Epizody(337)

Obsahy(1)

Lasvegaská kriminalistická divize je druhá kriminální laboratoř v USA. Řeší případy, které by každé jiné oddělení vzdalo. Vedená umíněným kapitánem Jimem Brassem a svérázným Gilem Grissomem pátrá po zločincích za pomoci nejnovějších vědeckých analýz. (TV Nova)

Videa (142)

Trailer 1

Recenze (446)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Do Top Tenu svých nejoblíbenějších seriálů bych si CSI nedala, ve skutečnosti jsem první řadu docela ignorovala. Nemám rada krimi seriály, ve kterých je tolik postav, které navíc nejsou podpořené něčím zajímavým ze svého soukromí nebo minulosti. Ale Grissom a jeho tým mě nakonec přece jen dostali. Chce jim to jenom dát čas. A pak se přistihnete, že se dokonce těšíte na další bizarní mrtvolu, krev na propiskách, prašivou kočku, sperma v posteli atd. atd. Ale nevěřím, že tahle laťka vydržela Bruckheimerovi celých šest sezón, které u nás stejně neuvidíme, jak má Nova ve zvyku. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Kriminálka Las Vegas stala kultovním seriálem. Díl OBĚMA NOHAMA V HROBĚ od Quentina Tarantina je perfektní a výborně zpracované. Působivé napětí, výborný střih a výborná režijní práce. Výborný nápad s rakví (kterou použil už v KILL BILL 2). Nejlepší scény jsou pro mě odpálení bomby v rukách a ležící "mrtvý" hrdina, kterému kolují jeho vnitřnosti před očima, při kterém jsou černohumorné dialogy - plnokrevný Tarantino a při téhle scéně si okamžitě vybavíte Tarantina bez toho, abyste věděli, že jde o jeho práci. ()

Reklama

Machrovic 

všechny recenze uživatele

SPOILEROIDNÍ HLÁŠKY, KTERÉ SE MI PODAŘILO ZACHYTIT: Tohle není činu. Tohle je místo činu. // Když hledáš lovce, poznej zvěř. // Nebudeš týrat svého dárce. // Jaký drahokam se tak snadno rozbije? - Falešný. todle je vytvrzená vosková kulička. // No jo. Kdo chce vydělat musí utrácet. // Pít něčí krev není myslím trestné. // Vy potřebujete někam odejít? - Potřebuji si převlíct kalhoty. - Pardon. // Musíme dohlížet na zaměstnance. kradou víc než zákazníci. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Jerry Bruckheimer produkuje seriál! Dívá se na to o dost příjemněji než na všechny ty seriály německé, které jsou Američanům sice v patách, ale ještě je nedohnaly. Bruckheimerův seriál se snaží dát divákovi přesně to, po čem současný tv závisláci touží – krev, nápadité vraždy, temná, napínavá atmosféra, sympatický, dynamický tým vyšetřovatelů. Mě osobně potěšila hned úvodní znělka, která nemá původní hudbu, ale využila jednoho staršího hitu The Who – Who are you. Oproti evropským detektivkám se tady tolik nemluví a sází se spíš na atmosféru. To může být na škodu, jelikož děj pak působí příliš povrchně, jednoduše. Ale své diváky si tento seriál určitě najde. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

S nejvíce možnou optimistickou náladou bych nečekal, že tento seriál bude tak dobrý. Krásné zpracování, netuctovost ohledně scénáře. Dobré herecké výkony. CSI se nesnaží být klasickým kriminálním shitem, ale hluboké a inteligentní metody vyšetřování, plus napínavost scén z něj dělají klenot mezi kriminálkami. A hlavní hrdina je hustej. ()

Galerie (2 257)

Zajímavosti (84)

  • Zaujímavosť platí pre 4. časť IX série so slovenským názvom Nech krv tečie: Názov epizódy sa zhoduje s názvom albumu Rolling Stones z roku 1969 a súčasne evokuje mýtus o Keithovi Richardsovi, členovi kapely, a jeho krvných transfúziách. (ash99)
  • Zaujímavosť platí pre 15. časť 3. série: V tejto epizóde sa posledný raz objaví Timothy Carhart ako Eddie Willows. Dohromady vystupoval v štyroch epizódach. (ash99)
  • V 10. díle 2. série se v čase 00:01:05 v miniroli zaměstnance kasína objeví tvůrce seriálu Anthony E. Zuiker. (Pumpenzen)

Související novinky

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

Quentin Tarantino zřejmě míří do televize

17.11.2022

Pokud se nějaké zprávy ze světa filmu jen stěží dají brát vážně, jsou to právě informace o tom, co by se mohlo stát dalším projektem režiséra Quentina Tarantina. Třetího Kill Bill ani eRkového Star… (více)

Training Day se dočká pokračování

Training Day se dočká pokračování

07.02.2016

Kriminální klasika, za níž si Denzel Washington odnesl domů Oscara, míří na malou obrazovku. Pilotní díl nového seriálu natočí Antoine Fuqua, režisér filmového Training Daye, přičemž se do svojí… (více)

Zpátky na Divoký západ

Zpátky na Divoký západ

13.11.2010

A rovnou na ten divoký Divoký. Ano, Wild Wild West se vrací. Nelekejte se, nikdo v Hollywoodu se nezbláznil a nechce natočit pokračování nepříliš povedeného a pramálo úspěšného steampunkového… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama