Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autobus z Los Angeles s třiadvaceti cestujícími se 60 km od svého cíle v Las Vegas zřítí ze srázu a strhne s sebou i osobní vůz, který jel za ním. Jednou z deseti obětí je i řidič autobusu, který ještě stačí před smrtí vypovědět, že před vyjetím ze silnice se volant tak rozvibroval, až se vůz stal neovladatelným. Mezi mrtvými je řada lidí, kteří se mohli stát oběťmi záměrného útoku. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá změna ve formátu seriálu je vítaná, takže tu nemáme klasickou vraždu, ale jen "nehodu" autobusu, kde ale je nejasností víc než dost, mrtvých je tu zatím nejvíc z celé série (a ani si nevybavuju, jestli někdy byla hranice 9 lidí v jednom případu v seriálu překonána) a lidí odpovědných za nehodu autobusu je tu taky víc. Taky první Gregovu zkušenost v terénu bylo zajímavé sledovat a jak ho kolegové podpořili, když to těžce nesl, to se mi hodně líbilo (u Nicka je to klasika, ale Sáru rád nemám, takže něco u ní ocenit je u mně vzácné). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký kriminálny televízny seriál "C.S.I. - Kriminálka Las Vegas" sa natáčal v priebehu rokov 2000 až 2015. Bolo vyprodukovaných šestnásť sérií, ktoré dohromady obsahujú tristo tridsaťsedem častí. V poradí osemnásta epizóda z druhej série nesie názov "Lov na autobus" (Chasing the Bus). Televíznu premiéru mala dvadsiateho ôsmeho októbra roku 2002. Režíroval ju Richard J. Lewis. Niekoľko kilometrov pred Las Vegas havaruje autobus. Mnoho pasažierov, vrátane vodiča zahynie. Je veľmi ťažké určiť príčinu tejto tragickej dopravnej nehody. Existuje viacero teórií. Do prípadu sa zapája team odborníkov z C.S.I. (Crime Scene Investigation). Po dôkladnom pátraní, vyhodnotení dôkazov a profesionálnej analýze sa im podarí usvedčiť páchateľa, ktorý má na svedomí životy nevinných cestujúcich. *** ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama