Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má skutečně leopard na svědomí brutálně zřízené oběti? Tarzan tomu nevěří a opět se instinktivně dostane pravdě na stopu. Vražedný leopardí kmen pod vedením své exotické kněžky provádí krvavé útoky na karavany bělochů, aby se dostal z jejich jha. Tarzan, Jane a Boy padnou sektě do rukou, mají se stát rituálními obětmi. (MacGuffin)

Recenze (7)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších dílů série, nicméně si i tento Tarzan pořád drží určitý standart kvalitní béčkové podívané, i když už není tak zábavný jako předchozí snímky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Záporná postava v podání leopardí ženy je zde docela dobře rozvržena, ale její potenciál rozhodně není využit naplno a spíše jde o to jen prostě někoho dalšího postavit proti Tarzanovi. Boy už je tu moc velký, ale další mladík z džungle dělá dění trochu zajímavým. Celkově spíše průměr v rámci série. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Má skutečně leopard na svědomí brutálně zřízené oběti ? Tarzan tomu nevěří a opět se instinktivně dostane pravdě na stopu. Vražedný leopardí kmen, pod vedením své exotické kněžky, provádí krvavé útoky na karavany bělochú, aby se dostal z jejich podvole. Tarzan, Jane a Boy padnou sektě do rukou, mají se stát rituálními obět´mi... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Slabý odvar prvních dílů. Tarzan se už ani neobtěžuje o nějakém dobrodružství. Místo po džungli a po liánách se pohybuje v civilizaci, všichni ho mají rádi, a celé je to jedno velká nuda. Akce je mizerná, Tarzan už pomalu stárne a nová Jane je tragická. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Laciné triky, na dnešní dobu To je samozřejmě jasný. ALE, v jednoduchosti je přece síla. Jsem rád, že ten film jsem mohl vidět. Je to dávno, ale přesto čtyry hvězdy. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tarzan tentokrát bojuje proti leopardej sekte, ktorá nemá zábrany. Vidím, že zábrany nemajú ani tvorcovia, keďže sa snažili vymýšľať stále nové a nové nápady zasadené do prostredia tvrdej džungle. Podľa mňa sa tento diel ničím nelíši od ostatných a Cheetah je tu opäť skvelá. Priemer v rámci žánru. 55 % ()

Reklama

Reklama