Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá, hudbou posedlá studentka Kat Maloneová se vydává za dvacetiletou manažerka hudebních skupin, aby si mohla vzít pod svá křídla živořící kapelu "Dollar Days." Snímek "Kat a kapela," který se odehrává v Londýně, je příběhem o zarputilém odhodlání mladé dívky jít vlastní cestou, zatímco musí čelit těžkým životním zkouškám, neustále podrážděné matce a tíze příliš velkých očekávání. Přesvědčí rozčarovaného baskytaristu Alexe, aby si otestoval její manažerské schopnosti, a s pomocí své bezstarostné babičky vyrazí s kapelou na turné. Díky Katine podnikavosti se skupina rychle dostane do popředí zájmu, což Alexovi znovu vlije krev do žil. Úspěch ale nemá dlouhého trvání. Po zrušení koncertů začnou členové kapely ztrácet víru a s blížícím se koncem zkušební doby si Kat uvědomí, že dělat ze sebe někoho jiného není vůbec jednoduché. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková milá, nenáročná jednohubka o holce s ofinou, která ještě pořádně neudělala maturitu, ale sebevědomí má na rozdávání, a tak se ho snaží uplatnit coby manažerka v nově vzniklé rockové kapele. Nějak jsem měl chuť si dát něco hudebního, nad čím se nemusí tolik přemýšlet a i když to chvílemi vypadá jak z Disney Channelu před deseti lety, tak muziku ti kluci dělali docela dobrou. Plus anglický venkov ve filmech je standardně k nezaplacení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Kat And The Band" hodnotím ako neškodný film. Popravde neviem čo veľa sa o tom bude dať povedať, nakoľko si stačí prečítať anotáciu a viete veľmi jednoducho odhadnúť kam to celé pôjde. Príbeh je maximálne jasný od začiatku do konca. Najprv som si myslel, že sa k tým klišé film dostať nestihne, ale bohužiaľ, stihne .Nebudem ich tu menovať, ale poznáte to všetci. Film ma však bavil z iných dôvodov. V prvom rade som tiež človek čo miluje muziku a vďaka tomu som vedel Kat veľmi dobre pochopiť. A takisto som obdivoval koľko lásky do toho všetkého čo robila dávala. Môžem povedať, že jej pokusy často dopadli katastrofálne... ale bola to úprimná snaha urobiť niečo dobre. A pre mňa sa to cení. Hudba je okey, humor je tiež fajn. Neviem čo viac povedať. V podstate to pre mňa celé stojí na Elle Hunt. A samozrejme kapele. A ak sú dobrí, dokážem si film užiť. Napriek všetkým klišé. Hodnotenie: B ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Naivní film o praštěné holce. Realita vymyšlená náctiletými holčičkami. A u kapel to takhle vůbec nemůže fungovat. Anebo jsem si své odehrál v lepší době. ()

Reklama

Reklama