Reklama

Reklama

Recenze (3)

Petroff

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mira007 tu zmiňuje hodně důležitej moment - Dylan to Brandonovi vážně přesně takhle řekl: "Chci být tvůj přítel!" Dokonalý. Tenhle díl se zhusta opírá do alkoholiků. Brandon se poznává s Dylanem (Luke Perry), když se společně zastanou nerdskýho prváka. Dylan vezme Brandona na pláž, kde mu ukáže kouzlo surfingu. S partou z pláže se pak "vloupají" do jednoho z pokojů v luxusním hotelu. To je pro morálního Brandona nepřijatelné, rozlobeně odchází. Dylan ho doběhne a vysvětlí mu, že hotel patří jeho otci a on takto jen machruje, aby ho lidi brali jako většího rebela. V partě jsou 2 kluci a holka, co se rádi napijou. Brandonovi jsou odporní a svou duchapřítomností zachrání blondýnu-alkoholičku před utonutím, takže body pro něj. Dokonce mu ani nevyhubuje máma, že přijde pozdě domu, protože je hrdina. Brenda řeší, že nemá co na sebe a nemůže si dovolit koupit džínsku za 150$, natož bezstarostně cálovat kartou jako Kelly. Jinak se neděje nic, jen Brandon napíše asi 4 věty o své adaptaci v Kalifornii, dá tam přirovnání k surfování a Andrea je z něj celá mokrá, že teda jako hurá, máme úvodník do novin. Brandon taky hned v tomhle 2. díle odhalí, že Andrea podvádí - lže o svém bydlišti a nárok chodit na West Beverly High by tak neměla. Jenže jde přece o nejlepší školu kolem a o vzdělání jde Andree nejvíc na světě, takže je tohle šmelo v pohodě. Móda je stále dost drsná, kompletně džínovej Brandon s patkou ve vlasech, která má asi 3 vlny. Brenda v tomhle díle už i nahodila ofinu, což je dost otřesný, tím spíš, když člověk vidí, že je fakt kočka a ty vlasy to takhle totálně zazděj. Tvůrci evidentně chtěli, aby jakože největší kočka byla Kelly, ale hrubě se nedaří. Ta totiž nosí ještě o řád strašnější modely než všichni ostatní. Do školy třeba chodí v růžovejch legínách, přes který má natáhlý tečkovaný bílý legíny po kolena - "velbloud" a zapařenost aproved. --- Nakousl jsem i třetí díl a už se těším, až si k němu v klidu sednu a budu moct sledovat další dobrodružství, trable a lapálie naší party. Trailer na 3. díl: K domu Walshových dorazí nějaká mexikánka a jelikož paní Walshová je úplná kráva, tak jí pustí do domu a ta v něm rázem začne uklízet... Jde o o dokonalý plán vloupání? Milenku Jima Walshe? A co na to Jan tleskač? Stay tuned! ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chci být tvůj přítel" stěžejní věta seriálu už v druhém díle, kdy Dylan potká Brandona, který tu řeší případ chudé opilé surfařky ( brunetka z prvního dílu nelogicky zapomenuta). ()

montel

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brandon se seznámí s Dylanem, ten jej vezme na pláž a společně se dvěma kamarády a blondýnkou Sarah jej učí surfovat. Brenda s Kelly nakupuje oblečení, ale zatímco Kelly si může dovolit co se jí zamane, Brenda nemá na to obnovit si šatník. Dylan vezme Brandona a kamarády večer ven, tajně se vloupají do hotelového pokoje, kde si objednají večeři. Brandon cítí nekalost a snaží se vycouvat, Dylan ale vysvětluje Brandonovi, že hotel patří jeho otci. Stevova matka Samatha je známá herečka a domnívá se, že je Davidův otec Mel známý producent a tak by se s ním ráda setkala. Při velké školní akci na pláži potká Brandon Sarah, která popíjí se svými kamarády alkohol. Vzápětí jí společně s Brendou vytáhnou z vody v bezvědomí a zachrání jí tedy život. Zatímco z dvojčat se ve škole stávají hrdinové, Dylan se osamělý na hotelu snaží dovolat své matce do Francie. Slzičky se tentokrát nekonají. 55% ()

Reklama

Reklama