Reklama

Reklama

Beverly Hills 90210 - Série 2

(série)
všechny plakáty
USA, (1991–1992), 21 h 47 min (Minutáž: 45–68 min)

Tvůrci:

Darren Star

Kamera:

Daniel McKinny

Hrají:

Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Shannen Doherty, Gabrielle Carteris, Luke Perry, Carol Potter, James Eckhouse (více)
(další profese)

Epizody(28)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dylan je frajer. Brendu mrzí, že je brunetka, protože Dylan řekl, že dává přednost blond. Ne, nebudu urýpaný. Přiznejme si, že to v 90. letech hltal v dané cílové skupině každý. Víc se v druhé sérii tlačilo na osvětu, i mravní ponaučení tvůrci víc sypali z rukávu. V pozdějším věku už jsme možná řešili spíš otázky případného přenosu pohlavních chorob s jistotou, že naši skauti neohrozí nikoho kolem, jelikož všichni spolu spí pořád dokola. Bylo to naivní, ale bylo to naše. První série byly prostě fajn. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série s novou znělkou začíná prázdninami a končí svatbou rodičů Kelly a Davida. Přitlačilo se na osvětu a moralizování, pingpong ve vztahu Brenda a Dylan ( chodí, nechodí.....) scénáristé dávají víc prostoru kamarádům Walshových a dokonce rodičům kamarádů. Objeví se nezapomenutelná Emily Valentine a zase zmizí. Mírně se to opakuje ale oproti první řadě ten pokles kvality není tak jasný. ()

Reklama

Reklama