Reklama

Reklama

Beverly Hills 90210

(seriál)
  • USA Beverly Hills, 90210 (více)
USA, (1990–2000), 219 h 29 min (Minutáž: 40–93 min)

Tvůrci:

Darren Star

Režie:

Georg Fenady, Allan Kroeker, Jennie Garth, Burt Brinckerhoff (více)

Hrají:

Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Luke Perry, Brian Austin Green, Tori Spelling, Kathleen Robertson, Tiffani Thiessen, Hilary Swank, Jamie Walters (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(291)

Obsahy(1)

Steve, Brandon, Andrea, Valerie, Dylan, Kelly, Brenda, David, Donna. To jsou hlavní postavy seriálu o mladých a pro mladé, kde je každý bohatý, chytrý, úspěšný a jak jinak, než i krásný. Prostě narozeni v Americe. Ale i přes perfektní předpoklady k vedení života bez útrap si jimi tito neposkvrnění lidé procházejí. Potýkají se s prvními láskami, se zklamáním z nich, s jejich návraty. Někoho zláká svět drog, jiného do své moci polapí “démon alkohol“, někdo neplánovaně otěhotní... Jen Steve je pořád v pohodě. Ale i přes veškeřé spory, které mezi sebou kdy měli, jsou to přátelé a nic na světě nemají radši víc, než jeden druhého (a svoje rodiče). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele PreLa k tomuto seriálu (41)

Maratonec (1998) (S09E10) 

Dylen jede do Mexika nejdříve s Kelly a později s Ginou - za zády skrz ně pašuje drogy. Donnin obchod je vykraden - podezřelá je holčina, která si u ní odpracovává poničené šaty. Donna si na své narozeniny nechtěně vyslechne rozhovor Giny a Noaha o tom, jak Donnu nesnáší. ()

Jsem ženatý (1999) (S09E14) 

Mat se rozchází s Kelly kvůli své manželce, která trpí schizofrenií. ()

Poprava Svatého Valentýna (1999) (S09E15) 

Kelly a Matt se rozcházejí. Donna najde fotky Noaha a Giny a tak souhlasí, že půjde s Davidem na Sv. Valentýna na večírek. Steve se bojí, že má rakovinu. ()

Schopnost přežít (1999) (S09E16) 

Kelly a Matt stále řeší svůj vztah. Mattova žena musí vysadit prášky, což ale znamená, že se jí vrátí schizofrenie. Donna se rozchází s Noahem, protože se vyspal s Ginou, což se záhy ukáže jako lež. David vyzná Donně své city. Steve začíná chodit s Janet. ()

Proklouznutí (1999) (S09E17) 

Kelly s Dylanem se vydávají do Maxica, aby zde nezákoně získali lékali pro Mattovu manželku s skončí zde spolu v posteli. Donna začíná chodit s Davidem. ()

Nejdražší Bobby (1999) (S09E18) 

David si špatně vyložil vztah s Donnou - poté, co si vše vyjasní vyzve David v radiu svobodné dívky, aby mu napsali. Mattova žena žádá o rozvod. Gina se svou matkou ušila na Donnu boudu. ()

Skřítek (1999) (S09E19) 

Steve a Janet pomohou nemocnému chlapci. ()

Věštba (1999) (S09E20) 

Stevovi věštkyně prozradí, co nepříjemného se mu stane a věštba se neplní. Steva a Janet dělají společnost malému nadanému klukovi, který má jít na univerzitu. ()

Místní hrdina (1999) (S09E22) 

Kelly s Dylanem pomohou jedné ženě, kterou na parkovišti přepadne lupič, ale tají to a Kelly řekne, že byla se Stevem. Kelly se nakonec Mattovi přizná. Steve dohodí Davidovi nymfomanku. ()

Konec světa jak ho známe (1999) (S09E23) 

Steve se bojí příchodu roku 2000, ale je to zástěrka toho, že jeho vztah s Janet je vážný a on má strach, aby o Janet nepřišel. Gina z Dylana vytáhne, že se v Mexiku vyspal s Kelly, a tak se Dylan sám přizná Mattovi. David ukončuje vztah s nymfomankou. Donna se líbá s klukem, kterého si najala jako modela a přitom hledá společné bydlení s Noahem. ()

Nejlepší přítel psa (1999) (S09E24) 

Noah se usmíří s Mattem, který pracuje na kauze, kdy firma Noahova otce měla znečišťovat životní prostředí - naštěstí Noah najde důkaz, který jeho otce očistí. Donna pokračuje v románku se svým modelem. ()

Muka (1999) (S09E25) 

Kelly byla znásilněna mužem, které v souvislosti s krádežemi obhajuje Matt. Matt však o znásilnění nic neví. David chce chodit s Ginou, která trpí bulimií. ()

To je ten muž (1999) (S09E26) 

Kelly se snaží psychicky dostat zpět do normálního života. O svém znásilnění řekne Mattovi. Noah se rozejde s Donnou, protože s ním nechce bydlet. Ona zatím svým tajnůstkařením však řešila Kelly a svůj vztah nevztah s modelem, se kterým se nakonec vyspí, což se samozřejmě Noah hned dozví. Do butiku přijde muž, který Kelly znásilnil a ona po něm začne střílet. ()

Skrytá hrozba (1999) (S10E01) 

Kelly není obviněna ze zabití a z nelegálního držení zbraně. Donna vyhodí Ginu z bytu, protože mluvila do televize o Kellyně případu, David vyhodil z bytu Dylana, protože se vyspal s Ginou. Steve si myslí, že se s Janet chce rozejít, ale ona váhá, zda je Steve ten pravý pro život, protože s ním čeká dítě. ()

Pusťme se do dortu (1999) (S10E02) 

David slaví narozeniny. Janet oznámí Stevovi, že je těhotná. ()

Radši makej (1999) (S10E03) 

Kelly s Donnou znovu otvírají svůj butik, ale stane se nehoda a přijdou o oblečení přichystané na přehlídku. Steve požádá Janet o ruku - ta přijme, ale poté si to rozmyslí. ()

Zmatek (1999) (S10E04) 

Donna to dává opět dohromady s Noahem. Steve znova požádá o ruku Janet a ta již definitivně přijímá. ()

Loo-ouch (1999) (S10E05) 

Steve a Janet mají zásnubní večírek, kde se snaží, aby je Janetini rodiče přijali a podpořili. ()

Noc osmdesátých let (1999) (S10E06) 

Matt obhajuje muže, kterému hrozí trest smrti za znásilnění a zabití ženy, což se nelíbí Kelly. Janet a Noah rozjíždějí v klubu noční bar se společnicemi. ()

Související novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (více)

Zemřel herec Luke Perry

Zemřel herec Luke Perry

04.03.2019

Jen pár dní po prodělání těžké mozkové mrtvice, hvězda Beverly Hills 90210 a seriálu Riverdale, herec Luke Perry, zemřel. Bylo mu teprve 52 let. Oznámil to hercův mluvčí, který potvrdil, že s Perrym… (více)

Beverly Hills 90210 chystá návrat

Beverly Hills 90210 chystá návrat

23.12.2018

Stanice CBS podle všeho plánuje druhý restart kultovního seriálu pro mladé Beverly Hills 90210. Původní herci Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris a… (více)

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Reklama

Reklama