Reklama

Reklama

Beverly Hills 90210 - Série 7

(série)
všechny plakáty
USA, (1996–1997), 23 h 28 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Tiffani Thiessen, Joe E. Tata, Kathleen Robertson, Joseph Gian, Julie Parrish (více)
(další profese)

Epizody(32)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dylana v průběhu předchozí série hned vymazali ze znělky, která mnohým nepřestává znít v uších ani dnes. Každopádně tím, že jsme přišli o několik postav z původní party, a tvůrci je nedokázali (až na výjimky) adekvátně nahradit, se to celé nehezky bortilo. Pořád to ale byl devadesátkový seriál o mládeži pro mládež, reflektující závažnější i banální problémy dospívajících. Skomírající fenomén, který už neměl moc o čem vyprávět. A divák se mohl spíš oprávněně obávat, jaké infekce si už tahle parta krví, sekrety sliznic, slinami či spermatem předala. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá řada je hodně slaboučká, Brandon po malé epizodě se striptérkou se dává na celou řadu do kupy s tv hlasatelkou Tracy. Tvůrci po vyčerpání nápadů tlačí na pilu ždímáním citů, Kelly dobrovolničí v útulku pro AIDS pacienty a postará se o ztraceného klučíka, , Brandon se postará o ztracené děvče, hájí svou poctivost před soudem ( Walsh přece neopisuje!!!), Steve řeší chudého studenta, který nemá peníze tak přespává ve škole, pak řeší drogy... jediná opravdu zajímavá věc sedmé řady je vyřešení trojúhelníku Kelly-Brandon-Tracy jinak bída. Za výrok této řady považuji hlášku Claire Arnoldové: " Tahle parta je vážně promiskuitní " ()

Reklama

Reklama