Reklama

Reklama

Beverly Hills 90210 - Série 4

(série)
USA, (1993–1994), 24 h 13 min (Minutáž: 42–88 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Brooke Theiss, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Robia Scott, Robert Leeshock, Shannen Doherty (více)
(další profese)

Epizody(31)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S rodinou Walshových a středoškoláky žila v českých obývácích i snad všechna tuzemská mládež. Postupně se víc tlačilo na osvětu, i mravní ponaučení tvůrci častěji sypali z rukávu. Ale hltal to snad každý. Předchozí sérii zakončila maturita hlavních hrdinů a loučení s West Beverly High (ano, včetně legendární epizody s „Pusťte Donnu k maturitě.“). Řeší se přeci jenom „dospělejší“ trable, ten má problémy s drogami, ta nečekaně otěhotní, ten si začne s profesorkou, což nám nabídne příchod Diny Meyer, kterou známe hlavně díky tomu, jak to rozjela mezi digitálními brouky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá řada začíná o prázdninách před nástupem na vysokou školu, Brandon se dá na školní politiku a začne si s profesorkou z Hvězdné pěchoty, David řeší problémy s drogami, Branda se skoro vdá a skončí v kriminále, Andrea potká latinoameričana tak intenzivně, že otěhotní,Dylana obšťastní nalezená nevlastní sestra s rodinou a rozejde se s Kelly, Kelly pomrkuje po Brandonovi, objeví se rektorova dcera Claire,Donna načape Davida s jinou v posteli. S04 klesá v kvalitě, opakují se motivy a náměty se tahají z paty ( dokonce se normalizuje homosexualita ) ale čeho jsem si všiml je, protože je hrdinům jednadvacet, tak už se řeší sex celkem otevřeně ( prostě spolu mladí souloží, zatímco když byli na střední tak se spíš naznačovalo... asi proto, že v některých státech je sex legální až od osmnácti) ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama