Reklama

Reklama

Beverly Hills 90210 - Série 6

(série)
všechny plakáty
USA, (1995–1996), 23 h 46 min (Minutáž: 42–50 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Brooke Theiss, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Brian Turk, Luke Perry, Tiffani Thiessen, Joe E. Tata (více)
(další profese)

Epizody(32)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domácí produkce toho tehdy moc nenabízela, tudíž jeden z prvních porevolučních amerických seriálů o mládeži pro mládež, reflektující závažnější i banální problémy dospívajících, prostě táhl. I když zájem s přibývajícími sériemi logicky slábnul. Parta pokračuje studiem na univerzitě, různě se nám to páruje, nicméně po desáté epizodě přicházíme o další postavu z původní party. Jde zřejmě o nejemocionálnější díl seriálu, ve kterém si Dylan vezme dceru vraha svého otce. A zbytek asi znáte. Mimochodem Dylan měl být v seriálu původně jen pár epizod, Luke Perry ale všechny natolik ohromil, že nakonec zůstal mnohem déle. „Legendární“ znělka některým v uších nepřestává znít ani dnes. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá řada pokračuje studiem hlavních hrdinů na VŠ a nově se to popáruje pro tuto řadu: Kelly s malířem Collinem, Brandon s redaktorkou Susan Keatsovou, Steve s Claire, Valerie s Rayem, který chodí s Donnou a Valerie s Davidem, Donna s fotbalistou Joem, Nat se starou láskou - člověk aby si na vztahový seriál pro mladé z Ameriky dělal nějaký diagramy. Nejlepší díl je S06E10 vyvrcholení dějové linky Dylana, který se žení s dcerou vraha svého otce - tohle bylo asi to úplně poslední a opravdu regulerně zajímavé ze seriálu 90210. Po Brendě a Andree končí z původní party i Dylan. ()

Reklama

Reklama