Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Váhavá jasnovidka spojí síly s neotesaným, i když v jádru hodným policejním detektivem, využívá své paranormální schopnosti a pomáhá mu řešit kriminální případy. (Netflix)

Recenze (4)

petrxx 

všechny recenze uživatele

Začátek byl dobrej, ale od půlky jsem to nemohl vůbec dokoukat. Jenom protože jsem si na začátku oblíbil postavu pil seonga tak jsem, chtěl vědět jak to dopadne. Přijde mi, že s tou romantikou moc tlačili na pilu. Korejci to umí mnohem líp. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Původně sem čekal, to co tady Netflix píše, prostě takovou tu duchařskou kriminálku, kde se to bude víceméně držet těch standartů a že si tvůrci nedovolí, nějakých šílených a nebo drastických veletočů. A jako jo, je to kriminálka a jo sou tady duchové, ale tenhle seriál jde těžce proti zavedeným pravidlům. Líbili se mi tady určité kličky a pokusy, o dopadení Hong Seo Junga, kdy hrdinové vyzkouší všechno možný, jen aby ho dostali. Seriál má pomalé vyprávějící tempo a prvních šest dílů, mělo i slušnou hororovou atmosféru, pak už z toho byla jen temná kriminálka, ale co díl tak to bylo víc a víc skličující, až to celé skončilo nejhůře, jak jen mohlo, ale zároveň jedině tak to mohlo skončit. A to je asi můj jediný problém s celým seriálem, to co se tady stane, by klidně vystačilo na další dva seriály, je toho tady až moc, ten příval neštěstí, bolesti, smrti, je toho tady až přes míru. Takže sem pak trochu otupěl tomu, co se tady dělo a jen sem doufal, v nějaký uspokojivý konec. A konec, úplně nepřinesl to uspokojení z toho, že dobro zvítězilo, zlo bylo poraženo, ten konec je hodně hořký a bolestný. O to víc sem si, hlavní dvojici zamiloval, takové dvě neštěstné duše, co proplouvají světem a hledají v něm kousek štěstí, co by si mohli pro sebe ukrást. ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo docela drsné i na evropské poměry natož pro konzervativní Korejce. Tady si tvůrci nebrali servítky se žádnou postavou a k tomu dali záporákovi do ruky samá esa, takže prohrát hru, kterou začal bylo prakticky nemožné. Hlavní hrdinové vás budou, když to řeknu slušně otravovat a jejich neustálé kňourání vás začne už v polovině seriálu nudit. Jedná se o zcela podprůměrnou záležitost a po delší době o výrazný přešlap, který jsem ve svém výběru seriálu udělal. No, aspoň jsem zjistil, že dle tohoto seriálu jsou Korejky děsně poddajné a jdou s každým chlapem, který si o to řekne. Takže pánové, až dostanete košem nebo zažijete rozchod jeďte do Koreje a projděte se městem či vesnici a vyberte si kterou chcete a nebojte, dá vám každá na kterou ukážete... ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Do tří čtvrtin se jedná o celkem průměrnou záležitost, která ničím neurazí, ale ani nenadchne. Chválím, že se tvůrcům podařilo vytvořit správnou atmosféru, ale osobně bych ubrala komediálních vsuvek a uvítala tak ještě o něco temnější tón. S posledníma dílama ale atmosféra houstne a konec mě fakt dostal, takže za něj prostě musim zvednout hodnocení. Ústřední dvojice mi zpočátku nebyla příliš sympatická, ale dokázali si mě postupně získat. Vrah je takovej ten správnej zmetek, takže mu divák přeje smrt ve spoustě podob. Nejvíc mě asi bavil ten prostřední Hwang Dae-du, tomu to sedlo nejlíp (pokud nepočítám toho původního). A co se mi moc nestává, co sleduju korejské seriály, tak je to jedno z mála jmen postav, které si fakt pamatuju (wtf). K srdci mi přirostli i vedlejší postavy, hlavně ty z prostředí policejní služebny. ()

Galerie (644)

Reklama

Reklama