Reklama

Reklama

Doogie Howser, M.D.

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1989–1993), 48 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Hudba:

Mike Post

Hrají:

Neil Patrick Harris, Max Casella, Belinda Montgomery, Lawrence Pressman, Kathryn Layng, James Sikking, Kathy Christopherson, Mitchell Anderson (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(97)

Recenze (8)

Zaynab 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete úvodní znělku, která se snaží doslova vypípat mozek z hlavy, čeká vás Neil Patrick Harris, který opravdu dokáže zahrát snad úplně všechno. Seriál jako takový je poměrně nápaditý, geniální dítě, které už v 16 letech pracuje jako lékař, ale musí se vyrovnávat zároveň s vlastním dospíváním. Takže kombinace dvou receptů na zaručený seriálový trhák, nadstandardní hrdina a lékařské prostředí. Samozřejmě, je to staré, nemoderní, pokládá otázky, které dnešní děti asi nezajímají, ale něco do sebe to má. Škoda, že se to u nás asi nikdy na obrazovce neobjeví. Bylo by docela zajímavé srovnávat Doogieho a Barneyho, šarm nechybí ani jednomu. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

O tom, že "Barney" bol legendou už vo svojich začiatkoch svedčí aj táto séria, ktorú som kedysi sledoval na ORF a je mi záhadou prečo sa nikdy neobjavila na obrazovkách niektorej z českých alebo slovenských TV. N. P. HARRIS ako 15-ročný génius, ktorý po skončení medicíny rieši nielen medicínske prípady. Najbližšie to má asi k THE WONDER YEARS. (24.12.2008) ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál jsem videl na polské televizi někdy kolem roku 95. Šlo tam o geniální dítě které vystudovalo medicínu a pracoval v nemocnici. Zajímavý námět to určitě byl zvláště potom problémy konfrontace genia s touhou byt normalni dite. Už si z toho moc nepamatuju ale tehdá jsem se u toho báječně bavil a koukal jsem na každý díl. Mám takové neblahé tušení že tohle nikdy na české televizi nebude. ()

ne0 

všechny recenze uživatele

Hudba je příšerná. Celkově je seriál příliš starý na to, aby dokázal pořádně bavit. Ale Neil Patrick Harris je AWESOME a díky němu je to celé LEGENDARY!!! ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Woow, kebyže mám 16, tak som zamilovaná :-) My heart is filled with sorrow I miss my little fawn; What Romeo felt for Juliet and Madonna felt for Sean is nothing like the torment I suffer all night long, the tragedy of our love would make a Springsteen song. Your raven hair, your emerald eyes, your ruby lips, your perfect thighs, baby, oh baby, I miss you so; without you it's like Larry and Curly without Moe. ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris bol v tomto seriály nenormálne zlatý. Ja som ešte ani na svete nebola a on už vyhrával People choise award za túto úholu. Pán herec :-) ()

Reklama

Reklama