Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už jsou to 3 měsíce, co Clark opustil Smallville. Teď žije v Metropolis pod přezdívkou Cal. Krade, kde může a spravedlnosti se vysmívá do tváře. Chtě nechtě minulost ho dohnala. Znamení na hrudi začne bolet, kdykoli si nasadí červený prsten. Martha, Jonathan a Lana po něm stále pátrají. Není jediný, kdo zmizel. Lex je považovaný za mrtvého. Nikdo však neví, že přežívá na opuštěném ostrově. Lionel nevěří historce Helen o smrti Lexe. Rozhodne se zjistit, jak to skutečně bylo. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me see if I can remember your account of the harrowing event. You woke up having been robbed, found the pilot jumping out of the airplane with only one parachute left. Lex valiantly offered to give it to you and went down to his death in the crippled aircraft. That's a wonderful piece of fiction." ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávám čtyři hvězdičky místo tří, protože už jsem se natolik povznesl nad patos Laniných a Clarkových emocí. Užívám si to o to víc právě proto, že z těch původně dechberoucích dialogů, kdy Clark říká Laně, že už nikdy domů nepůjde, mám prostě jen perfektní srandu. A užívám si to. Když se to bere jako pohádka, je to fajn. "Clark Kent is one of them!" Konečně! ()

Reklama

Reklama