Reklama

Reklama

Smallville - Série 5

(série)
USA, (2005–2006), 15 h 32 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

John Byrne (komiks), Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks) (více)

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Tom Welling, Kristin Kreuk, Michael Rosenbaum, Erica Durance, Allison Mack, John Glover, Annette O'Toole, John Schneider, James Marsters, Terence Stamp (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (3)

DK197 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série je pro charaktery zlomová. Přesně tady se Lex rozhodl podlehnout své horší stránce. Přesně tady se Lana špatně zamilovala a Clark několikrát špatně rozhodl. Co se vývoje postav týče je tato sezóna strašně důležitá. Ale kromě těch vztahů mi vlastně nic moc nedala. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsme se až na posledních pár epizod v příběhu moc neposunuly, ale je tu dost zlomových momentů, které postavy dost změnili. Smrt hlavní postavy, konec vztahů romantických i přátelských a závěr dost utržený z řetězů. Smallville se mi začíná dost zajídat, protože dostávám stále to samé. Po čtyřce jsem doufal, že se alespoň několik epizod změní pravidla hry, jenže se všechno vyřešilo za jeden, dva díly a jelo se zase na feel-good teen atmosféru. Jestli to dostanu po šestý, omyjou mě. ()

Galerie (382)

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizody, když spolu Clark (Tom Welling) s Lanou (Kristin Kreuk) mluví v nemocnici a později, když je Clark svědkem vznikajícího Dr. Finea z černé hmoty, slyšíme v pozadí skladbu Precious (2005) od britské hudební kapely Depeche Mode. (Trajektt)

Reklama

Reklama