Reklama

Reklama

Miami Vice - Season 1

(série)
USA, (1984–1985), 18 h 40 min (Minutáž: 48–97 min)

Hrají:

Don Johnson, Philip Michael Thomas, Saundra Santiago, Olivia Brown, Michael Talbott, Edward James Olmos, John Diehl, Jimmy Smits, Mykelti Williamson (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (3)

Locksley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Crockett a Tubbs by měli být tajní policajti, ale spoustu času tráví na stanici, navíc když někde vystupují jako "tajní", oslovují se svými jmény! Myslím, že by je musel za chvíli každej znát. Ale nevadí. Nenáročná oddychovka. Jo, a ještě bych chtěl vidět Crockettův šatník. Kde ty hadry pořád bere, přece se mu nemůžou vejít na tu jeho lodičku. 🤨 ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná exkurze do pastelově barevných 80. let s výborně zvoleným soundtrackem (počínaje In The Air Tonight Phila Collinse v první epizodě) a testosteronem napumpovanou akcí v produkci Michaela Manna, jenž později natočil i celovečerní remake. Don Johnson a Philip Michael Thomas jsou cool dvojice a rád si jejich dobrodružství časem zopakuji s další sérií. O hudbu se postaral československý skladatel Jan Hammer ml. a musím říct, že v mnoha dílech jde o nezapomenutelnou součást děje (Crockett's Theme, vau!). Miami Vice je klasická kriminálka, v níž začínala celá spousta dnes uznávaných herců a režisérů. Divím se, že tenhle seriál dnes žádný český televizní kanál není ochoten vytáhnout. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V scénach z cukrárne sa mení výška šľahačky počas prestrihov kvôli jej roztápaniu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama