Reklama

Reklama

Remington Steele

(seriál)
  • Česko Detektiv Remington Steele (více)
USA, (1982–1987), 76 h 40 min (Minutáž: 47–49 min)

Hrají:

Pierce Brosnan, Stephanie Zimbalist, Doris Roberts, James Read, Gary Graham, Jack Scalia, Patricia Wettig, Alan Blumenfeld, Frances Bay, Ken Foree (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(94)

Obsahy(1)

Šikovná súkromná vyšetrovateľka Stephanie Zimbalistová a jej záhadný šarmantný spolupracovník Pierce Brosnan vyriešia spolu množstvo kriminálnych prípadov. Vyjde však najavo aj pravda o mužovi, ktorý si prisvojil vymyslené meno detektívnej kancelárie Remington Steele? (oficiální text distributora)

Zajímavosti (3)

Dech života (1987)

  • Pierce Brosnan měl Bonda na dosah už v polovině 80. let. Pátou sérii „jeho“ seriálu Remington Steele (od r. 1982) společnost NBC na jaře 1986 zrušila a „volný“ Brosnan mohl v půlce stejného roku absolvovat třídenní kamerové zkoušky na agenta 007. Oznámení, že byl vybrán do role Bonda ale způsobilo náhlý nárůst zájmu o Remington Steele, natěšená NBC tři dny před vypršením opce prodloužila Brosnanovi smlouvu a ohlásila 5. sérii. Naštvaný producent Albert R. Broccoli stáhl nabídku a prohlásil, že nechce svět 007 propojit s televizním seriálem. Remington Steele však měl vlastní problémy (mluvilo se hlavně o nesnášenlivosti Brosnan–Zimbalist a celkově klesající sledovanosti). Bylo natočeno pouhých 6 epizod a seriál definitivně zrušen. Naštěstí se hněv Broccoliho týkal NBC, nikoliv Brosnana, a ten si tak později Bonda zahrál. (kenny.h)

Reklama

Reklama