Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Cuttler je dlouholetý žoldák, který má před sebou poslední bojový úkol. Cuttlerův tým, v němž je i mladý Vince Dean, syn jeho ex-partnera, musí překazit krádež amerických zbraní. Všechno se odehraje v krvavém boji, útokem na vyzbrojený vojenský tábor. Cuttler a Dean postupně zjistí, že celou akci organizují teroristé, jako speciální akci IRA. Proto zničí všechny zbraně, vyhodí do vzduchu vrtulník a nechají teroristy odříznuté od světa vysoko v horách. Vůdce teroristů, Dilan McBride, který tím přišel o milionové bohatství, se chce pomstít. Je to jeho osobní msta, proto začne vyjednávat s Cuttlerovým týmem, aby mu dobrovolně vydal Cuttlera a Deana. McBrideovi muži použijí jako lákadlo i Cuttlerovu dceru Mary Kate. Mary Kate ale uteče spolu s tajnými informacemi o IRA. Začne tak nevypočítatelná honička, která přinese ztráty na obou stranách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Jon Cassar natocil tupy, hlupucky akcnak s Hulkom Hoganom v hlavnej roli. Aj ked v polke 90. rokov uz akcnaky a la 80s pomaly vymreli, stale sa na to s velkou davkou tolerancie da pozerat. Lebo obcas to malo aj nieco do seba : parkrat sa vystrelilo a aj par vybuchov sa naslo. 31 % ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkově laciné aneb jak taky mohlo vypadat Schwarzeneggerovo Commando, kdyby byli režisér se scénáristou stejný trubky. ()

sadlokan odpad!

všechny recenze uživatele

Hogan v komickém,až kosmickém tupé,či spíše paruce ,oranžovozrzavé barvy práská nachlup stejnými kníry!! ()

Saintcrux odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jeden z najhorších filmov aký som kedy videl.... Myslel som si, že už nič horšie ako Van Dammeho filmy, či James Bond 007 pre mňa nemôže byť ...a predsa. Musel som sa smiať celý film. Keby to mala byť komédia dám aj nejaké hviezdičky. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Trapné zpracování amerického hrdinsko vojenského filmu ve stylu Comando, jenže herecké výkony nestačí pořádně ani na TV film či video film, natož na film do kin. Hrdinové paběrkují a laciný humor to ještě zhoršuje. Po půlce filmu tak netrpělivě čekáte na jeho konec, až ta hrůza skončí. Za pěknou herečku, přijatelné efekty výbuchu či rychlý spád dávám aspoň 1hvězdičku, dobrých 25 %. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Filmová kariéra jednoho z nejznámějších wrestlingářů všech dob Terryho "Hulka" Hogana se dá rozdělit do tří kategorií. První jsou různé malé roličky a camea (Rocky III, Agent WC 40), akční a rodinné komedie (Pan chůva, Vesmírné komando) a konečně akční filmy a dobrodružné seriály (Neviditelné komando, Blesk v ráji). Do poslední kategorie spadá také snímek Voják cti, ve kterém Hulk s arnoldovským účesem ztvárnil profesionálního žoldáka Bena Cuttera, který nesplní zadání jedné mise a poštve proti sobě a své rodině mocného obchodníka se zbraněmi...Nejprve si dovolím malé srovnání s jiným Hulkovým akčňákem a to Neviditelným komandem, které také režíroval Jon Cassar. Zatímco Komando má sympaticky béčkové obsazení, stejně jako příběh, takže nakonec je to i docela dobrá zábava, tak Voják bohužel nabízí takřka neznámé herecké obsazení, které příliš nevylepšuje samotný notně béčkový příběh a celkově zpracování snímku je také celkem podprůměrné. Na druhou stranu Hulk je v pohodě, akce je dostatek a ta část ve strip-clubu taky nebyla k zahození, takže v konečném součtu si to ty dvě hvězdičky zaslouží. ()

Jeff_Geiger odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto genialni dilo. Excelentni scenar, bezchybne herecke vykony, sokujici efekty, rafinovana zapletka, do detailu propracovana sonda do duse najemneho vojaka. Tradicne neopakovatelnemu vykonu pana Hogana nemene bravurne sekunduje jeho partak, ktery vubec neni tupe pastozni hovado s ksichtem realitaka a sestrihem podle kastrolu. ()

Reklama

Reklama