Reklama

Reklama

24 hodin - Série 5

(série)
USA, 2006, 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Rodney Charters

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Kim Raver, Mary Lynn Rajskub, Gregory Itzin, Jean Smart, James Morrison, Jude Ciccolella, Roger Cross, Glenn Morshower, Louis Lombardi (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol 24, nejlepší série celého seriálu. Neopakovatelný zážitek. Jeden zvrat střídá druhý. Tady si scenáristé dali záležet, všechno má hlavu a patu a čtyřiadvacítková klišé nebyla nikdy použita lépe. Bohužel je to ale poslední pětihvězdičková série, pak už se kvalita seriálu snižovala. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pata rada je asi to nejlepsi, co od tohohle serialu lze cekat. V prubehu 24 epizod je to tu twist za twistem, necekany udalosti a ruzny smutny prekvapka - to vse korunuje tuhle sezonu na pomyslny top. A kdyz uz se podari zazehnat vsechny hrozby, pochytat zradce a postrilet dalsi jiny picenta, tak to skonci zajimavym cliffhangerem. Jak jsem psal, rozhodne nejzabavnejsi rada serialu. ()

Rock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Nejdrsnější a nejemotivnější den (série) v životě agenta Jacka BaueraZemře několik hlavních postav - Tony AlmeidaMichelle DesslerDavid Palmer a další. Postavy odpadávají jako hrušky a Jack se rozhodne pro pomstu. Pro mnohé nejlepší sérievrchol seriáluKiefer Sutherland perfektní, chladný, nelítostný a závěr série znovu šokující. - 100%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle různých anket a komentářů má být pátá série nejlepší z celého seriálu. Moje očekávání tak byla po famózní čtyřce hodně vysoká. A bohužel jsem zklamaný. První půle sezony je fakt skvělá. Hledají se bomby s plynem a šlape to na 100%, jenže od takového 14., 15. dílu se příběh stočí maličko jinam a mám pocit, že se tvůrci začali motat v kruhu a nevěděli jak z toho ven. Poslední díly, které by měly být nejsilnější tak v žádném případě nejsou tak zdrcující jako v předešlých sezonách. Pětku bych řadil tak druhé neb třetí místo. Snad mě šestka převálcuje stejně jako čtyřka. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý den Jacka Bauera jsem viděl také poprvé na originál DVD anglicky s titulky. Pětka pro mě v tu dobu byla ještě lepší než čtvrtá sezona a je tomu tak na pořád. Co je nejlepší, že to parádně navazuje po delší době na čtvrtou sezonu: smrt Palmera, smrt Michelle, jako smrt Tonyho (měli ho nechat žít a nebo ho nevracet zpátky, tahle věc mě štve), přepadení letiště, nervový plyn, přepadení PTO a smrt Edgara (toho mi bylo taky hodně líto), přepadení ruského prezidenta, Jack v letadle, přepadení ruské ponorky, na konec nečekaný únos Jacka do Shanghaje šikmoočkama. Určitě jsem na něco zapoměl, protože tam toho bylo hoodně. Pro mě nejlepší sezona a vrchol celého seriálu. 100%!!! PS: A to nejlepší je opět otevřený konec a co asi bude v šesté sezoně...pokračování příště... ()

Reklama

Reklama