Reklama

Reklama

24 hodin - Série 2

(série)
USA, (2002–2003), 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Rodney Charters

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Dennis Haysbert, Sarah Wynter, Elisha Cuthbert, Xander Berkeley, Carlos Bernard, Reiko Aylesworth, Skye McCole Bartusiak, Billy Burke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První "klasická" série 24. To, co v pozdějších řadách budeme považovat za klišé, je zde ještě svěží a nové. Vedlejší linie s Kim je naprosto zbytečná, ale vyloženě mě neirituje, aspoň mám jako divák možnost si vydechnout. 2. série je má druhá nejoblíbenější. Nachází se zde nespočet ikonických momentů. ()

Rock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Teroristé chystají odpálit atomovou bombu a jediný, kdo je může zastavit je federální agent Jack Bauer. Charismatický Kiefer Sutherland podruhé ve své nejslavnější roli. Carlos Bernard dostane více prostoru a představí se Michelle Dessler. Mezi Tonym a Michelle je patrná jiskra a pěkně se nato kouká. Sexboma (Elisha Cuthbert) od vedle má konkurencí v podobě blondýny Kate (Sarah Wynter). Nejotravnější dějová linka je ta sexbomy, ale jinak jedna z nejlepších sérii. Spousta nečekaných zvratů a akčních scén. Já ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. Jestli mě zkusíš zastřelit, vystřelím taky a slibuju ti, že neminu! - 100%. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jack už je ve svý klasický formě! Pro mrtvolu nejde daleko, pro výstřel už vůbec a nepřátelé (a někdy i spojence) se nebojí kosit hlava nehlava. Dějová linka s Kim je zase pouze výplň, která tady ale s hlavním dějem VŮBEC nesouvisí a plní tu jen funkci "toho otravnýho, co si musíme vytrpět, aby se příběh pohnul dál". Na druhou stranu je zase silnější linka s Davidem Palmerem, který tu není za takovýho toho najivku a dává si to už jak se patří. Dvojka je akčně, dějově a hlavně filmově mnohem vyspělejší a lepší, než oťukávací jednička, a i když kvality dílů jdou od výbuchu celkem dolů, serie dojede do finále na krásných 4*. Jedeme dál :-) ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý den Jacka Bauera přitvrdil. Jack je ze smrti manželky mimo. Teroristé však chtějí v Los Angeles odpálit jadernou bombu a nikdo opravdu nikdo neumí teroristy zastavit. Akorát náš neohrožený Jack. Jack uřízne hlavu, Kim bude mít zase potíže, Jack zažije mučení, je tady toho hodně. Druhý den mě neskutečně bavil. Pořád to má trošičku atmosféru z první sezony. 100%!!! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiz tradicne linka kolem Jackovy rodiny (nebo toho, co z ni po prvni serii zbylo) je otravna - Kim Bauerova se mela spakovat a vypadnout do Santa Barbary jak ji otecko porucil a ona dela vicemene opaky, nastesti ta jeji linka po uplne zbytecny vyplni ve forme blazna v lesich vicemene vysumi do ztracena a uz tam pak jen dohrava ve stylu 'aby se nereklo'. Zbytek super, napric serii je i par prekvapek, na ktery jsem behem prvniho shlednuti pred 20 lety uplne zapomnel. ()

Galerie (160)

Reklama

Reklama