Reklama

Reklama

24 hodin - Série 3

(série)
USA, (2003–2004), 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Rodney Charters

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Carlos Bernard, Reiko Aylesworth, James Badge Dale, Christina Chang, Wendy Crewson, D.B. Woodside (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (6)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz si tu treti radu zase moc do detailu nepamatuju, ale plus minus vim o co slo... nejlepsi na tyhle rade je pomaly odchod stalic / postav spojenych se serii od prvni rady. Nekdo zaklepe backorama, jini jsou po tehle rade odstaveni na vedlejsi kolej, protoze FAME. Diky bohu za to, Cuthbertova je sice pekna, ale ta jeji postava byla vzdycky na facku. Tady asi nejvyspelejsi vykon, ale presto fajn, ze jde a scenar se do budoucna musel zacit opirat i o jiny veci nez Bauerovu rodinu.. zaporaci nic moc, plot taky ne. Mirny nadprumer v ramci dlouhych rad a porad lepsi nez prvni rada. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. den ze života Jacka Bauera měl příšerně pomalý rozjezd. Celá linka v, teď nevím kde, Kolumbii? Mexiku? Byla šíleně nezajímavá a nudná. Přirovnal bych jí k linkám s Teri a Kim v jedničce a s hlídačkou Kim ve dvojce. Naštěstí se tenhle příběh rychle vyřešil a od takovýho 10. dílu je to zatím nejlepší 24ka. Jack je za toho největšího tvrďáka a nejde si pro mrtvolu daleko. Samozřejmě můžeme zase namítat nelogičnosti (zbavení se závislosti na drogách během pár hodin a vůbec přeměna z trosky na agenta v top formě), jenže díly postupují a já dávám čím dál častěji plnou palbu! Až se Jack nakonec podívá po té sekeře, což je...prostě hustý :-) šup na čtvrtou sezonu! ()

Reklama

Rock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Teroristé chystají vypustit smrtící virus a jediný, kdo je může zastavit je federální agent Jack Bauer. Charismatický Kiefer Sutherland potřetí ve své nejslavnější roli. Nechybí tu ani Tony, Michelle a sexbomba od vedle, která mi tady nesedla. "Už nemáš žádný užitečný informace." - "Mám." - "Ne, nemáš." Poslední scéna Nini Myersové a Ryana Chappella TOPJack to nelítostně likviduje, akce habaděj. Já ten seriál žeru! Tak dávám plný počet hvězd. - 100%. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí den Jacka Bauera začíná ve věznici. Jack má nového partáka Chase Edmudse, teroristé chtějí použít virus Cordilla, ten je pekelně nebezpečnej, Kim tentokrát pracuje na PTO. Linka v Mexiku mě bavila hodně. Na Jacka toho tentokrát bylo už moc a ke konci se logicky zhroutí. Třetí sezona jako poslední má atmosféru jako první a druhá. Já to beru tak, že sezona 1-3 jsou taková trilogie s podobnou atmosférou. Další sezony už museli nasadit úplně jinou latku jak šel čas. Doporučuji hru 24: The Game kde se dozvíte jak Kim přišla do PTO, jak se seznámil Jack s Chasem, Jak se uzdravil Palmer a další zajímavé věci. 100%!!! ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je černým koněm seriálu. Moc se o ní nemluví, v žebříčcích se objevuje na posledních místech, ale já o osobně ji považuji za třetí nejlepší (po 5. a 2.). Celá sezóna má takovou temnou atmosféru, nic podobného tu předtím ani potom nebylo. Smrtící virus je pravděpodobně tou největší hrozbou, jaké kdy musel Jack čelit, takže sázky jsou vysoko. První polovina série je místy rozvleklá, ale když konečně opustíme Mexiko, tak je to 24 v té nejlepší formě. Kim je konečně upozaděna, což je dobře. Jediný zásadní problém mám s tím, že ve druhé části sezóny přestala existovat Jackova drogová záležitost. Nikdo už o ní nemluví a Jacka zázračně přestanou trápit abstinenční příznaky. To je scenáristická lenost. ()

Galerie (254)

Reklama

Reklama