Reklama

Reklama

24 hodin - Série 4

(série)
USA, 2005, 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Kim Raver, Roger Cross, Mary Lynn Rajskub, Louis Lombardi, Carlos Bernard, Reiko Aylesworth, Arnold Vosloo, Geoff Pierson, William Devane (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (7)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při prvním zhlédnutí mě 4. série zklamala. Děj mi přišel strašně překombinovaný (jen co CTU překazí jeden plán, už je v pohybu další, ještě ničivější) a přišlo mi, že se zde čtyřiadvacítková klišé hromadí víc než je zdrávo. Z těchto důvodů jsem dlouhou dobu řadil Day 4 mezi ty slabší sezóny. Dnes už to tak necítím. S každým dalším maratónem seriálu tato řada v mých očích stoupá. Nepřekáží tu Kim, je zde plno nezapomenutelných momentů a Marwan je jedním z nejlepších záporáků celého seriálu. Oproti předchozím sériím zde nenajdeme "vycpávkové" epizody, každý díl má spád. Navíc touto řadou vstupuje do seriálu několik ikonických postav, s nimiž se budeme potkávat i v dalších sezónách (Audrey, Heller, Buchanon, Curtis). Jediné, co pořád nemůžu překousnout, je ta překombinovanost děje. Každá sezóna 24 má šíleně překombinovaný a přehnaný děj, ale u této sezóny je vyloženě absurdní. Tato řada má bohužel také jedno smutné nej - jsou zde dvě nejhorší postavy celého seriálu - Driscoll a její pomatená dcera. Na tu jejich zápletku se nedá koukat. Herečka, co hraje tu dceru, je naprosto příšerná. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý den ze života Jackieho Bauerů je s přehledem dosavadní vrchol, série má tady stále vzestupnou tendenci, což mě velmi těší. Jsou seriály, kde už třetí, čtvrtá sezona stojí za starou belu. Čtyřka je hned od úvodu akční, nebere si s ničím a nikým servítky, a protože tu umírají vedlejší i hlavní postavy záporáků i dobráků téměř od úvodu, nikdy nevíme, co se stane. Trochu mě namíchlo nové složení PTO a trvalo mi tak 10, 12 dílů, než jsem si na to zvyknul, naštěstí se tak v polovině série vrátí dvě známé tváře a jede se zase podle starých pravidel :-) Jo Kieferovi samozřejmě nemusím nic říkat, ten se pro tuhle roli narodil stejně jako vždy výborný Dennis Haysbert. Co jsem ale uvítal asi nejvíce je závěr, který poprvé není úplně uzavřený, takže se na začátku pětky nemůže startovat s čistým štítem. Pátý den ze života Jacka Bauera... :-) ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od zacatku serialu tohle byla jednoznacne nejlepsi rada, nicmene ta nasledujici byla stejne dobra, ne-li o trochu lepsi. Tezko to lze hodnotit, nejsou to penisy co by clovek jednoduse porovnal vedle sebe. Nastup novych postav byl fajn, herci sympaticti a hlavni zaporak Imhotep z Mumie vybocil z rady prumeraku, ktere v prubehu rad nahrazovali jini prumeraci. Jack zasel opet o neco dal, opet si zkurvil osobni zivot, ale symbolicky happy end na zaver byl fajn. Spoiler: Samozrejme to nevydrzi - a to na dlouhou dobu! ()

Narcis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní vrchol celého seriálu - nejlepší série - Jack v nejlepší formě - super akce, vývoj, dialogy. Jack přepadávající benzinovou stanici mě totálně vyrazil dech - i takto se dá využít protiteroristický výcvik. Rodina Arázových - zajímavý doplněk - rozhodně zajímavější než dějové linky Kim Bauerové. Sympatická Kim Raver jako Audrey Raines. Dalo by se pokračovat dlouho. Osudová akce, která ovlivnila děj na další série (podle mě až do sedmé) byla v epizodě 20. kde byla zároveň nezapomenutelná scéna na operačním sále, kde Jack ukazuje, že je někdy fakticky nutné se pro vyšší dobro zachovat jako ten největší hajzl ... ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý den Jacka Bauera jsem poprvé viděl na originálním DVD anglicky s titulky. Pamatuji si jak jsem najednou koukal snad na 8 dílů a šel jsem spát někdy v noci. Tak mě to chytlo, že jsem se nemohl odtrhnout. Je tady toho hodně: Výbuch vlaku na začátku a ukradení kufříku, únos Hellera s Audrey (nejlepší jak je jde Jack sám zachránit), předtím ještě přepadení benzínové pumpy (to jsem čuměl jak péro z gauče, pořád jsem si to musel pouštět znovu), sestřelení Air Force One, EMP bomba, odpálení rakety, přepadení čínského konzulátu, je tady toho mraky. Nezapomenutelná série a začátek pro mě druhé trilogie, protože 4,5 a 6 sezona jsou hodně navazující. Snad se Jack ještě někdy vrátí. Jestli jo tak se z toho podělám jako při oznámení Live Another Day. Jednoznačně 100%!!! PS: Konec totálně otevřený...pokračování příště... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama