Reklama

Reklama

24 hodin - Série 6

(série)
všechny plakáty
USA, 2007, 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Matt McKenzie, David Hunt, D.B. Woodside, Michael Hilow, Robert Duncan McNeill, Stephen Merchant, James Morrison (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (5)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Touto sérií se začala kvalita scénářů a potažmo celého seriálu snižovat. Ale i tyto "špatné" sezóny mají plno výborných momentů, tudíž se pořád jedná o nadprůměrnou televizní zábavu. Pro řadu fanoušků je 6. série tou nejhorší řadou seriálu, ale pro mě je nejhorší osmička. Je pravda, že scenáristé v 6. řadě hodně vařili z vody - teroristé mají opět v rukou atomovou bombu (pardon, atomové bomby, plurál, takže to vůbec není stejné jako ve 2. sérii), linie s Jackovým bratrem a otcem coby záporáky je strašně laciný twist a poslední třetina série, kdy se do hry vloží Číňani, je násilným natahováním děje (nedrží to pohromadě se zbytkem sezóny). Nyní ale k plusům této série: Kiefer Sutherland je pořád výborný (dokáže utáhnout ten slabý děj), Abu Fayed je jedním z nejlepších padouchů seriálu a konec 4. epizody je nečekaná bomba :-). Těch pozitiv bych dokázal vymyslet víc, ale nebudu vypisovat vše. Důležité je, že v jistých ohledech je 6. řada poslední klasickou sérií 24. Naposledy je tu Los Angeles, staré CTU a hezký vizuál (od 7. řady se začal používat ošklivý modrý filtr). ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacalo to hezky z ostra - Jacka se podari osvobodit z cinskyho koncentraku, jen aby ho dali nejakymu mohamedanovi na vyradeni se. Pak se ukaze, ze mohamedan je zradce (no shit) a odpali jadernou bombu, ktera nebyla zas az tak hrozna... vzdyt to zabilo jen nejakych 10k lidi! Jako tomu bylo treba v prvni nebo druhy sezone, hlavni zapletka byla fajn, ale jak se do toho zacala zase tahat Jackova rodina (tady to byl pro zmenu jeho fotr a bratr se svoji rodinou) tak to zacalo trochu zadrhavat.. davam tomu 5* spis ze sentimentu - porad to melo par peknych zvratu atd, ale jestli v sedmy rade prijde na radu Jackova sestra nebo bratranec, tak uz to asi nedam. ()

Rock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: USA trpí vlnou sebevražedných útoků a teroristé požadují Jacka Bauera jinak nepřestanou. Nové tváře, nové osudy, nové příběhy a stále stejný nelítostný Jack. Silný moment - jaderný výbuch ve čtvrtém díle, kterému PTO nedokáže zabránit a pochopitelně finále. - 100%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestka začala velkolepě. Teroristické útoky, akce, skvělý tempo a všechno to vygradovalo tým slavným momentem. 3/4 seriálu jsem byl nadšený jak se kvalita 24ky ještě vyhoupla do těch nejlepších vod. Pro mě nepochopitelně se ale hlavní příběh vyřešil několik dílů před koncem a začala příšerná nastavovaná kaše v podobě dovětku se Čínany. Tohle se tvůrcům vůbec nepovedlo. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestý den Jacka Bauera jsem opět viděl na DVD anglicky s titulky a začátek nemá chybu: výbuch autobusu, teroristé chtějí Jacka zabít a přestanou s útoky (Jack ukousne teroristovi kus tlamy a uteče), odpálení teroristy v metru ve vlaku (Jack ho vykopne), nezapomenutelný výbuch ve 4 díle, pak přijde na řadu Jackova rodina (to mě jako jediná věc na šesté sezoně nebavilo, přišlo mi to strašně nesmyslný), tady trochu tvůrcům došel dech, ani ten konec s Čínou mě tak nevadil, i přepadení PTO mě nevadilo. Spoustu lidem v Americe tady vadilo údajné špatně natočené akční scény, údajně šestka vypadala levněji než předchozí pátá. Co vím jistě tak pátá byla rozhodně nepopsatelně lepší, ale zase udržet pořád vzestupnou tendenci po šesti letech seriálu není lehký úkol. Konec sezony zajímavý, ale ne tak šokující. Co dodat Jack si zaslouží 100% za tu jeho tvrdou práci i přes nějaké výhrady. PS: Ještě jsem si uvědomil že je prequel ke 4,5 a i šesté sezoně (ke čtvrté je jen rozhovor Jacka s vedoucí na PTO a nějaký výbuch dodávky, k páté to je Jack, který má dlouhé vlasy a setká se s Chloe a potom hustá honička v autech a nakonec k této šesté kdy Čína Jacka mučí a následně ho vysvobodí agenti jenže je to tak trochu podvod). Sedmá sezona... pokračování příště... ()

Reklama

Reklama