Reklama

Reklama

24 hodin - Série 7

(série)
USA, 2009, 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Rodney Charters

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Cherry Jones, Annie Wersching, Mary Lynn Rajskub, Jeffrey Nordling, Janeane Garofalo, Bob Gunton, Carlos Bernard, Sprague Grayden (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonyho oživovat neměli, za tím si budu vždycky stát. Ale když už se tak stalo, nic s tím nezmůžeme. Navíc Carlos Bernard je jednou z nejlepších věcí na této sérii. Jinak je to obdobná scenáristická bída jako 6. řada. ()

Phantasma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem viděl ten první díl, tak jsem neměl chuť dále sledovat. Rozpuštěná CTU a nové nesympatické ksichty. Po přečtení zdejších komentářů jsem tomu dal šanci a není důvod litovat. I sedmá sezóna je nadprůměrně akční. Scénář už taková hitparáda není. I to, že teroristi mají uvnitř CTU svého člověka už je ohraná písnička. Tony zklamal, ale byl to vždy můj oblíbenec, takže jsem jej rád zase viděl. ()

Reklama

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmý den Jacka Bauera udělal trochu restart tím, že děj přesunul z Los Angeles do Washingtonu. Zdrsněli akční scény, Bauer taky zdrsněl, dokonce je souzen za zločiny proti lidskosti, Jenže ho Amerika opět potřebuje, Toník vstal z mrtvých a stal se z něj zmetek (možná), pokračuje tady linie z Vykoupení a bude veselo. Dokonce se Jack nakazí a zachrání ho jeho dcera Kim. A to se ještě dostanou afričani do Bílého domu (kam se hrabe film Pád Bílého domu). Bude to jízda. 100%!!! PS: Ten Tony mě celkem zklamal. Čekal jsem, že když ho vrátí tak ne takhle...pokračování příště... ()

Rock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Po akčním filmu 24 hodin: Vykoupení, následuje tato série. Podle mého názoru - Nejlepší série, tato a druháJack je souzen za své zločiny proti lidskosti, které Jack nepopírá, ale obhajuje v zájmu zastavení teroristických úkolů. Žádné PTO, ale pouze FBI a jedno zmrtvýchvstání. Tony Almeida proti Jackovi Bauerovi! Spousta výbuchu, přestřelek, rvaček, honiček a zvratu. Nutno dodat, že Kiefer Sutherland tu vypadá lépe než v 1 sérii, jakoby byl omlazeném. Je takční jízda! - 100%. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz od nejaky 5.-6. rady se mluvi casto o tom, ze serialu dochazi dech a je tam uz sestupna kvalita a podobne jsem se u predchozich rad domnival tehoz, ale stejne jako me bavila ta sesta rada, tak me ve finale bavila i ta sedma. Zacina to o poznani jinak - uz neni CTU, stredem pozornosti je korektni FBI, ale na obratkach to nakonec prida a spousta novych postav prubezne zacne bavit. U tyhle rady mam par vytek - ano, navrat Almeidy je takovej meh. A driv nez kdy jindy tady bilo do oci, jak je vzdycky vsechno v dosahu 5 minut od sebe - zatimco ja za pet minut ani nedojedu do kramu, tak tady splasej ruzny URNY a bomb squads a hazmaty jako by stala jednotka na kazdym 5. rohu ulice. Rip Bill. ()

Galerie (160)

Reklama

Reklama