Reklama

Reklama

24 hodin - Série 8

(série)
USA, 2010, 17 h 36 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Rodney Charters

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Cherry Jones, Freddie Prinze Jr., Anil Kapoor, John Boyd, Bob Gunton, Mykelti Williamson, Katee Sackhoff (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (5)

Rock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Teroristé chtějí zabránit podpisu mírové smlouvy a zničit tento mírový akt. Charismatický Kiefer Sutherland po osmé ve své nejslavnější roli. Na návštěvu dojde i sexbomba od vedle a nelítostný Jack Bauer z páté série, který bude mstít smrt spřítelkyně. Jinak po vizuální a akční stránce to bylo znovu perfektní. Celý seriál: Akční jízda od začátku do konce! - 100%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jack končí (nebo nekončí? Každopádně se mělo za to, že končí) ve velkém stylu. Sedmá a osmá řada je to nejlepší, co 24 hodin vůbec nabízí a od druhé poloviny osmičky to platí dvojnásob. Emoce, Jack v nejlepší formě, syrovost, skvělá akce, dojemný finále. Paráda. Jeden z mých nejlepších akčních a seriálových zážitků vůbec. Neuvěřitelné, jakou kvalitu si seriál držel. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší sezóna seriálu. Děj už opravdu ničím nepřekvapí a ani není moc zajímavý. Zase nějaký atentát, zase jaderné nebezpečí. U téhle sezóny zmizel onen pocit, kdy po skončení epizody umíráte nedočkavostí po pokračování. Všichni zúčastnění jedou na půl plynu, dokonce i Kiefer Sutherland. V některých epizodách jako by Jack ani nebyl. První polovina série je opravdu mizerná, těch dobrých a nezapomenutelných momentů zde není mnoho. Nové postavy nejsou zajímavé. Katee Sackhoff tady hraje opravdu příšerně a veškerý děj, který se kolem její postavy točí, mám chuť přeskakovat. Druhá půlka série je o něco lepší, především díky návratu nenapraveného Charlese Logana. A poslední epizody, v nichž se Jack vydává na cestu odplaty, jsou výborné. Samotné finále je povedené, u závěrečného loučení mezi Jackem a Chloe jsem byl hodně naměkko. Na 8. řadu se dá jednou za čas podívat, pořád je to 24 se vším dobrým i špatným (toho špatného je tu však o něco více), ale když mám na výběr, radši si pustím jinou sezónu. Tuhle prostě tak často vidět (protrpět) nemusím. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmý den Jacka Bauera začal parádně. Jack má vnučku a konečně chce odjet a mít jednou pro vždy klid. Co čert chtěl :-) tak neodjede. Když u něj zabouchá informátor a zdělí Jackovi, že teroristé chtějí zabít prezidenta Omara Hassana (v indické verzi 24 hraje indického Jacka), tak si zase chudák nesedne. Začátek mě bavil, ale pak začne Jack jen jezdit v autě a nic se neděje a tato pasáž mě vůbec nebavila. Bylo vidět, že dochází dech. Pak se to zase zvedlo a záchrana Hassana, smrt René, to všechno spělo do drsno-brutálního konce kde Jack kosil všechny kdo se mu dostali do cesty. Tvůrci 24 věděli, že 8 sezona bude poslední takže měli možnost tak nějak zakončit. Konec byl emotivní jako prase a nechal opět pootevřená VRATA a po 4 letech přišlo parádní navázání a asi nejemotivnější návrat Bauera co jsem kdy měl. Čas se vynuloval a 4 roky nebylo po Jackovi ani památky. I přes výhrady v pár epizodách to zachránili poslední díly 100%!!! PS: Live Another Day... ()

Galerie (166)

Reklama

Reklama