Reklama

Reklama

Baywatch Nights

(seriál)
  • USA Baywatch Nights
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (1995–1997), 31 h 32 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

David Hasselhoff, Angie Harmon, Eddie Cibrian, Donna D'Errico, Gregory Alan Williams, Dorian Gregory, Lou Rawls, Lisa Stahl, Michael Winslow, Terry Kiser (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

V menej úspešnom spin-offe seriálu Baywatch (1989-2001) má spoľahlivý vedúci plavčíkov na pobreží pláže v Los Angeles Mitch Buchannon (David Hasselhoff) novú prácu, ktorej sa venuje po nociach. Zamestnal sa ako súkromný detektív s poslaním riešiť rozmanité zločiny, často prepojené s plážovým a oceánskym prostredím (napríklad pašerácke trasy, čierne skládky alebo rozmanité úkryty kriminálnej činnosti). V jeho snahe mu pomáha niekoľko spolupracovníkov, vrátane mladého plavčíka Griffa Walkera (Eddie Cibrian). (Incantator)

(více)

Recenze (77)

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco původní Baywatch zachraňovaly sličné a vnadné děvy, tady už není zhola nic, kvůli čemu by tohle dílko mělo upoutat pozornost divákovu. Snad jenom David, ale ten tu nemá ty své úžasné rudé trenýrky, takže zas nic. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam běhaly plavčice v červených plavkách, tak bych se na to vydržel koukat déle. Na druhou stranu tam Mitch nezatahuje svůj chlupatý pupek a to je obrovské pozitivum celého seriálu. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Je to děsná blbost, ale pamatuji si na několik málo epizod, na které se oddechově dalo dívat (byl jsem dítě, byla to pro mě lacinější Akta X). Člověk se navíc i pobavil nad tou hromadou nesmyslů. Z nostalgie dvě hvězdičky, dnes už by to byl odpad. ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

O můj satane, Dejvid Hajzlhoff a jeho extra vostrej pohled v Noční Hlídce mi naháněl takový strach, že jsem se asi po třetím díle na to přestal koukat. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem úplně zapomněl ,že vůbec existuje. Asi je víc než jasné za co stojí. Je vidět ,že amíci prostě vytloukají peníze co se dá ať je to sebe větší pitomost. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Haters Gonna Hate A.K.A. idem proti prúdu. Toto naozaj áno! Hasselhoff je Hasselhoff, mňa baví pozerať sa na jeho seriály. A dlhééé 2 minútové intro v podaní Davida je fakt chytlavé! ()

Jacob23 odpad!

všechny recenze uživatele

Me by takove serialy nenapadlo ani hodnotit,ale kdyz to tu probehlo=jednoznacny odpad!D.Haselehoff bez P.Anderson po vecerech.. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ani jako dítě jsem se na tento výtvor nedokázal dívat. Tou dobou frčelo spousty různých mnohem lepších seriálů. 10% ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Nepamatuje si nekdo, co to bylo za sci-fi film (nebo to byla fantasy kniha?), kde si autor pohraval s teorii, ze myslenky se ve chvili sveho stvoreni stavaji samostatne existujici entitou, kterou mohou za urcitych okolnosti jini lide prochazejici stejnym mistem absorbovat? Asi se mi to totiz zrovna stalo - prosel sem mistem kde se kdysi nachazel Ninjer, protoze jeho myslenkove pochody ohledne Baywatch Nights se NAPROSTO presne schoduji s tim co si myslim ja. :-) ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Ještě celkem dobrej seriál, oproti telenowelám se dá na něj ještě koukat. Některý dílly ujdou, některý jsou odpad! Wíc než jednu hwězdičku ode mě Dawide nečekej... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Nasledováno všech 44 dílů. Mám rád Baywatch. Uvědomuji si jeho všechny slabiny a po dosledování je tu bezpochyby vypíšu, ale co se týče výpravy, akce a velkoleposti je to naprosto profesionálně natočený seriál. A protože díly, kdy se v Baywatch honí nějací mizerové patří k tomu nejlepšímu a kvůli propojení s Baywatch jsem dal šanci i Baywatch Nights... tak špatné to být nemůže jsem si myslel. Chyba. Baywatch Nights mají dvě série, přičemž ta první kriminální ujde. Mitch uměl vypátrat kdejakého šmejda už v Baywatch, Garner je bývalý polda, Ryan má detektivní kurz, takže detektivní agentura řešící obyčejné případy celkem dává smysl. Sice jsem nechápal kdy to Mitch stíhá, sice se to neblížilo ani podobnému Vražednému pobřeží, sice tu byly neskutečně debilní díly (erotická linka, transky, gigolo), ale šlo to sledovat, Mitch a Garner to utáhli a jakžtakž fungovaly i ty akce - zhruba na 2* by to šlo. Druhý sci-fi/hororová série je ale čisté peklo. Garner mizí, posléze raději mizí i další dvě postavy, objevuje se naprosto kožený Teague a David Hasselhoff se každý díl tváří jako "co proboha dělám v takové sračce". Scénáře, herecké výkony a vše kolem jsou katastrofa a nejhorší je rozpočet. Ten je oproti Baywatch tak desetinový, takže výprava se omezuje na opuštěné fabriky, efekty jsou na úrovni televizní pohádky, a masky ubohé. Navíc funguje i otřesná kamera a střih, které se snaží zakrýt lacinost toho všeho. Čekal jsem něco jako light verzi Akta-X a místo toho jsem si v pár dílech vzpoměl na různé odpadové horory z 80. let či na "perly" typu Omega Doom či Adrenalin. Ruce pryč! ()

Související novinky

Hostýlek u mrtvého plavčíka

Hostýlek u mrtvého plavčíka

09.04.2006

Známý televizní seriál Pobřežní hlídka natáčený od roku 1989 do konce milénia a dočkavší se celkově 241 dílů, dalšího příbuzného seriálu Baywatch: Nights a několika televizních filmů ještě není úplně… (více)

Reklama

Reklama