Reklama

Reklama

Všechno je jinak

(seriál)
  • angličtina Back to Square One (festivalový název)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři lidé a reklamní agentura. Vlastně je to spíš mediálka než reklamka, ale protože chce nabízet full service, pořídila si místnost v montovaném baráku v sousedství a nahnala tam kreativce – vedoucího Krále, grafika a audiovizuálního editora Levyho a Lištici, zadumanou copywriterku se zálibou v teraristice. (MALL.TV)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (1)

Všechno je jinak (2019) 

Dva díly jsou naprosto nekoukatelné (první a tuším třetí), zybtek je na hranici průměru nebo lehce nad ním. Herecké výkony jsou samozřejmě skvělé, vtipy fungují jen částečně, jednotlivé epizody jsou ale ve výsledku docela fajn, protože výchozí úkoly jsou zábavně absurdní. "Tak co jsi se z projektu naučil, Králi?" Šest dílů fakt stačí, pokračování netřeba. Všechno je jinak je skutečně nesmírně zvláštní seriál, ale ve výsledku to fakt jde a hodně tomu napomáhá ta miniaturní stopáž, díky které to parádně uteče. 65%. ()

Související novinky

Nový seriál televize Mall.tv

Nový seriál televize Mall.tv

28.03.2019

Ústřední trio mediální agentury VJJ je mladé, nadějné a odhodlané přicházet s unikátními kreativními koncepty, kterými zasáhnou srdce koncového spotřebitele a přepíšou dějiny marketingové komunikace.… (více)

Reklama

Reklama