Reklama

Reklama

Black and Blue

  • USA Black and Blue (více)
Trailer 1

Akční thriller Black and Blue pojednává o začínající policistce (na Oscara nominovaná Naomie Harrisová), která na svou služební kameru nevědomky zachytí vraždu mladého drogového dealera. Když si uvědomí, že ji spáchali její zkorumpovaní kolegové, spojí síly s jedinou osobou ze své komunity, která jí nabídne pomoc (Tyrese Gibson), zatímco prchá nejen před zločinci bažícími po pomstě, nýbrž i před policajty zoufale usilujícími o zničení inkriminující nahrávky. (Cinemax)

(více)

Recenze (123)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být dobrá akční detektivka, kdyby... Kdyby tam nehrál ten Ksicht s kšticí debila (Grillo), který svou přítomností cokoli sráží o 2 levely dolů, kdyby tam nebyli samí vyhnusení černoši (obecně nemám nic proti černochům, indiánům a jiným, ale ti tam byli prostě vyhnusení) a kdyby tam nehrál odporný RAP, který nesnáším. Odcházím spát znechucen. (16%) ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Nenáročný akčňák s typickým mustrem, kdy černoši jakožto věčně utlačovaná menšina je nucena bojovat s policií - jak jinak než zkorumpovanou. Nicméně film má od začátku slušné tempo, hlavní hrdinka je sympatická a když výkon mozku snížíte na minimum, snímek nenudí. Jedinou větší výtku mám k doprovodné hudbě - ta byla katastrofální, ale zjevně to bude způsobeno mou osobní averzí k tomuto stylu, takže se omlouvám všem, co rádi nosí rozkrok u kotníků a řetězy od kola s doláčem na krku - slušných 60%. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Ano, je to ohrané, je to předvídatelné, ale taky je to zábavně pojaté. Nesrovnávám s podobným, i když se to nabízí, hodnotím, to co vidím. Byl jsem zvědavý, ale nechtěl jsem být namlsaný, abych nebyl nakonec zklamaný. Naomie Harris zvládá táhnout s Tyresem Gibsonem, Frank Grillo opět předvádí, to co po něm všichni chceme - drsného týpka :-) ()

Plastík odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo ubohý. To bylo tak ubohý. Ve všech směrech. Jak profesně, scenáristicky, režisérsky, herecky. Příběhově - Šaškárna. Nic v tom nedávalo smysl. Nechápu to vysoký hodnocení. Přes 60? No ty jo. ()

unrocker 

všechny recenze uživatele

Takové nijaké... Super černošska policistka uniká všem policajtům a gangu s kamerou... Takové divné... nijaké... ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Je to něco mezi třemi a čtyřma hvězdama, ale nakonec v porovnání s jinými filmy podobného žánru 3*. Korupce u policie a snaha zásadové policistky to napravit není nikdy bez svých komplikací, o čemž je tento celý film, kdy nemusí odhánět od sebe nejen zkorumpovance, ale také místní gang, a vše to přežít. Takových filmů už tu bylo hodně a tudíž není zde vidět nic originálního. Každopádně to má svou napínavost, která se pomaličku stupňuje až do svého vyvrcholení, kdy poslední okamžiky jsou opravdu napjaté. Má to své trochu hlubší myšlenky o chování policajtů, o cti a přístupu k černochům. Akce si tu člověk také celkem užije - žádné přehnané přestřelky, ale prostě svižné činy, tak jak by měly "skutečně" vypadat. To vše podtrhnutou správně zvolenou hudbou. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi že je to o černoších a pro černochy. Nevadí mi ani to, že je to zjevně film na objednávku, abysme všichni pochopili, jak jsou na tom ty utlačovaný mírumilovný ćernoši v Americe špatně. Co mi vadí je, že je americká policie tak v prdeli, že vezme každou holku, která je tak blbá, že jí trvá půlku filmu než pochopí, že v jeji situaci jí žádnej polda nepomůže - což je každýmu jasný už po pěti minutách - teda podlo toho filmu. Tyhle prvoplánovaný agitky mě dost lezou na nervy - raději se kouknu po desátý Na odstřel. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Mile prekvapeni na netflixu. Az na nejake logicke preslapy a vice nahod, nez by melo byt, tak si stejne tenhle kousek vede obstojne a ani chvili jsem se nenudil. Prekvapuje me, ze se stale najde neco, u ceho muzu rict, ze to ma originalni myslenku a ze jsem to jeste nevidel. Stokrat ohrane policejni tema, kde jsou i poldove bad guys, ale opet podano jinou formou a velice solidne natocene. Hudba taky skvela. Pral bych tomu 70+. ()

Alex696 

všechny recenze uživatele

Výborný film. Moc som neočakával ale  bol som milo prekvapený. škoda tej hudby, ktorú skutočne nemusím ale zapadla do prostredia. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Tuctové, nevýrazné, klišoidné, trápne, predvídatelné a nudné. Typický gangsta black movie s tupými kecami, pózami. Ak dá niekto tomuto snímku viac ako jednu hviezdu, tak potom koľko si zaslúži Street Kings a Training Day a ďalšie tematicky podobné filmy, ktoré sú kvalitou o triedy vyššie? Jednoducho neporovnateľné. Čierna a modrá = 25% 25% nie je, ale urážka, len niektoré filmy podobného hodnotenia by mali mať menej. ()

natalanka 

všechny recenze uživatele

ač 104 minut... přišlo mi díky zápletce, že ten film má snad 3 hodiny. Ale bylo to napínavé, dalo se na to koukat :-) ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Ano prosím, více takových snímků. Toto se mi opravdu líbilo a bylo to boží. Nepřinese to nic nového ani překvapivého. Prostě víte co se bude dít od začátku až do konce, ale stejně se budete bavit. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ prekusnete nový filmový trend kde sa stále riešia už iba black and white konflikty a keď sa k nim pridá ešte ten blue power tak vás táto jednohubka chytí a pustí až nakoniec. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání. Tak, jak dobře byl film rozjetý, postupem času pomalu spadl do klasické akční tuctovky, kdy jednoho správńáka poliše, tedy správňačku, honí všichni špinavci poliši a k tomu mix bandy místních krimošů. A k tomu ten Happík End. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

V celku ucházející film, kde se musí veteránka z armády a nynější policistka vypořádat se zkorumpovanými policisty z protidrogového, které náhodou natočila při popravě drogového dealera. Netuší však, že není zkorumpované jen protidrogové, ale i půlka oddělení, pod kterým slouží. Komu věřit, když ne ani kolegům? Z policistky se rázem stává štvaná zvěř, která se musí skrývat nejet před celým policejním sborem, ale i proti gangu, který ji díky mazanému plánu jednoho ze zkorumpovaných policistů vyhlásil i místní gang. 65% ()

Reklama

Reklama