Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně, kolikátá série právě běží v televizi, ale kouknul jsem se na jeden díl a to byl teda ODPAD! Nejhorší je na tom to, že ačkoliv má seriál v názvu slovo Kung-fu, tak se zde žádné nevyskytuje! Je fakt, že tam Caine někoho skopal, ale to byl téměř bezmocnej chudák, kterýho dva kopy složily..a to byl konec. Žádné další souboje. Scénář byly plytký blitky, trapnou zápletku jsem prokouk 15 minut po začátku. Možná jsem měl smůlu na špatnej díl, ale tohle se sledovat nedá:( ()

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nenávidím. Jednoznačně jedna z největších pitomostí na TV obrazovce. Nepatří nikam jinam než do odpadu. Trapný dovětek klasiky. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

První díly měly jakýs takýs půvab. David Carradine mě s úspěchem přesvědčoval, že je duchovně založený, moudrý bojovník a tak na deset-patnáct dílů by to stačilo. Ale když ždímete někde, kde už nelze nic ždímat, pak zůstává už jenom trpká pachuť nudy a trapnosti. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Extrémně obyčejný seriál, který si hraje na "něco víc" a má být pokračováním legendy, o které skoro nikdo neslyšel. Každý díl je plný herců, jejichž jména nezná ani obsluha videopůjčovna děje, který je nezajímavý a nudný. Osobně bych raději viděl 45 minut reklam než jediného dílu tohoto seriálu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako ma bejt? Ani akce, ani detektivka, ani komedie a tomu co predvadi Carradine se neda rikat kung-fu ale spis posledni kop duchodce nez zemre. A vychodni fylozofie? No pokud za to nekdo povazuje to, ze straik chodi po meste, snazi se pomahat a poucuje synacka tak asi jo. Pro me to je jen nudna slatanina. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

V těch dávných dobách jsem to sledovávávala (to je slovo) docela s oblibou a i dnes by to myslím aspoň odlesk toho starého kouzla mělo. Hlavně pokud by si člověk hned po Carradinovi-Kaineovi vychutnal Carradina-Billa. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pokus navázat na seriálovou klasiku z počátku 70. let, na které si kdysi udělal pověst David Carradine. Původní Kung-fu se tehdy neslo na mimořádně velké vlně popularity východní mystiky a bojových umění, pravda, na západě vnímané často svérázně a velmi zkresleně. Ten seriál jsem kdysi vídával na rakouské televizi a měl určité kouzlo - byl jsem konec konců ve věku, který je k podobným projektům vstřícnější. V 90. letech už je podobné téma dost obehranou záležitostí, televizní studio to bralo jako jednu z mnoha seriálových řad nijak zvlášť finančně preferovanou, Carradine je už přece jen v letech a jeho nástupce postrádá ono "shaolinské" charisma. Z hlediska kvalit scénáře je to hodně ošizená záležitost. Celkový dojem: 25 %. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Jojo, kde jsou ty časy, kdy se mi tento seriál líbil. Dneska, když si na to vzpomenu...rychle zase zapomenu. Jen se mi vybavuje ta uvodní znělka, kdevyprávěj jak otec ztratil syna, ale pak se zase našli. Ale něco na tom asi bylo:-). ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Věta, že se mi to jako malému klukovi líbilo je omšelá a zbytečná. Ale tento seriál mě taky obahatil o řadu moudrostí (pro dospělého stupidních, pro dítě cenných) a dokázal mé dětské duši předat jakýsi dětský výtažek z východní filozofie. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Kwai Chang Caine je největší bojovník na světě, a když se k tomu přídá jeho synátor, no pání, gangsteři, utíkejte! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Duchovno som prechľastanému Davidovi Carradinovi neveril ani ako osemročný. A akcia mi už vtedy prišla v tomto too-much-90s seriále trápna. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílu v TV a nikdy mě to nechytlo. Takovej slabší odvar Walker texas a Odpadlík akorát že tenhle týpek dělá (pomalý) kungfu a chodí v pyžamu. To je vše. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

David Carradine. Na tohodle sympatickýho a charismatickýho bojovníka jsem se rád díval. Seriál to podle mě není vůbec špatný, akorát bych řekl, že doplácí na přílišnou rozkolísanost jednotlivých dílů. ()

Reklama

Reklama