Reklama

Reklama

Sheena

(seriál)
USA, 2000, 35x60 min

Předloha:

Will Eisner (komiks)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Gena Lee Nolin, John Allen Nelson, Gary Graham, Yvette Nipar, Grand L. Bush, Antoni Corone, Justine Eyre, Megalyn Echikunwoke, Britt Robertson (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sheena je odvážna ochrankyňa tropického raja. Dieťa Afriky. Jej jedinečné puto so zvieratami je podmienkou zachovania citlivej rovnováhy v prírode. Sheena (GENA LEE NOLINOVÁ), kráľovná džungle, rozumie zvieracím obyvateľom tropického raja a chráni ich. Ľudia si myslia, že je len legendou. Ona je však skutočná... Je plavovlasá, krásna a jej domovom je srdce Afriky. Námet seriálu vychádza z klasického komiksu 30. a 40. rokov minulého storočia. Zaoberá sa dobrodružstvami odvážnej a krásnej ochrankyne tropického raja v Afrike, ktorý ohrozuje moderná civilizácia. Ako malé dieťa Sheena (GENA LEE NOLINOVÁ) tragicky osirela a zachránila ju šamanka Kali (MARGO MOOREROVÁ), posledná príslušníčka prastarého rodu. Kali ju zasvätila do tajomstiev, ktoré poznali jej predkovia, a naučila ju využívať skryté sily prírody. Sheena získa tajomnú schopnosť premieňať sa do podoby divokých zvierat tak, že sa vcíti do ich duše. Premení sa na zviera a putuje nikým nepoznaná džungľou. Svoje schopnosti však využíva len na dobré ciele. Aj preto má medzi tými, ktorým ide len o zisk a moc, veľa nepriateľov a musí brániť nielen seba, ale aj džungľu, kde vyrástla, a jej obyvateľov. A hoci sa ľuďom z vonkajšieho sveta usiluje vyhýbať, spriatelí sa s Mattom Cutterom (JOHN ALLEN NELSON), majiteľom malej cestovnej kancelárie, ktorý podobne ako ona chce zachovať rovnováhu v prírode. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Po seriálu Sheena: Queen of the Jungle (1955) a filmu Sheena (1984) zatím poslední verze story o ženském Tarzanovi. Do projektu šel zejména Steven L. Sears, který byl do té doby výraznou osobností Xeny. Jinak typický seriál, který se právě na vlně Xeny svezl a po kompaktní první sérii se dočkal už jen pár dílů v sérii druhé. Osobně jsem se těšila víc na hostování star typu Alex Tydings, ale Gena Lee Nolin zkrátka zázraky nepředvedla. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdyby nechali Andrew Blakea natočit párt hodin materiálu s Genou Lee v leopardích bikinách nebo něčem podobném, rozhodně by to pro filmový průmysl a zábavu vůbec znamenalo mnohem větší přínos než tenhle seriál z rodu Trapných A Nudných. Una estrella právě za pěknou blondýnu v titulní roli. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. V rutinných seriáloch, ako je tento, je kľúčové obsadenie titulnej postavy. Pretože ak nie je čo najuniverzálnejšie/resp. také charizmatické, ako sa len dá, samo osebe odpíše z daní množstvo potenciálnych divákov. Sheena je nudná a nezaujímavá blondína, večne sa po afrických stepiach premávajúca vždy perfektne nalíčená, učesaná a v skromnom ale čistulinkom oblečení. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z těch dokonale odpadních seriálů, který baví malé děti, ale jakmile jeden povyroste, nezbývá, než kroutit hlavou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich najobľúbenejších ženských hrdiniek. Mal som tento seriál rád vo svojom detstve, ale je pravda, že dnes by už nezaujal. Nenamýšľajte si, hlavná hrdinka je tupá nána. I keď tak možno vyzerá, tak nieje. Je rozumná a inteligentná. Tie šaty samozrejme robia svoje. Je super, že je oblečená tak ako je. Ale samozrejme nečakajte ani náhodu nejakú vykúkajúcu bradavku, je to seriál aj pre deti, ktorý bežal o 13:30. Bola kopa dobrých kvalitných seriálov tejto doby na ktorých som vyrastal a tento patril medzi moje top, ale ako som už písal, dnes by ma určite pri opätovnom pozeraní tak nezaujal ako kedysi a ak ste ho nikdy nevideli, tak by som vám ho ani neodporučil, lebo dnes sú diváci náročnejší. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Copak jsou muži na csfd samí homosexuálové? Copak nevidí, jak nádherná žena, navíc královna džungle jim chodí a běhá a mluví? A navíc jí jde o rovnováhu mezi přírodou a člověkem. Příroda člověka ale zfoukne tak rychle jako člověk dokáže sfouknout svíčku. Příroda člověka nepotřebuje, není na něho zvědavá, ale člověk bez ní na Zemi žít nedokáže. Člověk je ale spíše zvíře, než myslící tvor, takže příroda s ním nikdy nebude jednat jako rovný s rovným. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako som uvidel hlavnu sexicu vzdy perfektne upravenu, a to aj po dlhom case stravenom na prasnych africkych cestach dokonale cistu, musim dat s povzdychom 0 % ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tarzan s kozama, Se Sheenou z 80. let lze srovnávat jen decentně. Gena Lee Nolin byla ve své době kus. Na pomoc si přibrala parťáka z pobřežní hlídky. Paradoxně jak Nelson Baywatch skončil, Gena tam začala. Na víkendové dopoledne jako stvořené. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Shena alias Gena Lee Nolin. Keď si pomyslím, že toto pekné sexi dievčatko si zahralo okrem Sheeny a Baywatchu aj v porne, tak neviem čo si pomyslieť. Ale dnes už každá herečka to má za sebou. ()

Reklama

Reklama