Reklama

Reklama

Charlieho andílci

(seriál)
USA, (1976–1981), 93 h 51 min (Minutáž: 47–104 min)

Hrají:

Jaclyn Smith, David Doyle, Kate Jackson, Farrah Fawcett, Cheryl Ladd, Shelley Hack, Tanya Roberts, John Forsythe, David Hedison, Sid Haig, Charles Cyphers (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Dnes již klasický seriál ze 70. let 20. století je příběhem bývalých policistek Jill, Sabriny a Kelly, jež zastávaly poněkud podřadné funkce jako telefonní operátorky a pracovnice podatelny. Tajemný milionář Charles Townsend je z této neprspektivní kariéry "vyreklamoval", spolu se svým přítelem Johnem Bosleym otevřel vlastní vyšetřovací agenturu a najal si tyto tři nádherné dámy - agentky, aby je vysílal na smrtelně nebezpečné mise k řešení těch nejzapeklitějších případů. (Paity)

(více)

Recenze uživatele MickeyStuma k tomuto seriálu (1)

Charlieho andílci (1976) 

Klasický krimi seriál, kde tři pohledné dámy řeší různé zločiny, na které je upozorňuje tajemný Charlie. Ten s nimi komunikuje pouze po rádiu, takže ho nikdy žádná z nich neviděla. Originální námět především pro ženskou diváckou část. Příběhy jsou různorodé a nenáročné. Bohužel tu hodně zestárly speciální efekty a ony dámské souboje, přestřelky a honičky. Při dnešním pohledu jejich naivita doslova vyzařuje a budí úsměv. Na 70. léta je seriál však povedený a není divu, že se k němu filmaři dnes vrátili. Je to takové ocenění, které si jistojistě zaslouží. ()

Související novinky

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž… (více)

Reklama

Reklama