Reklama

Reklama

Charlieho andílci

(seriál)
USA, (1976–1981), 93 h 51 min (Minutáž: 47–104 min)

Hrají:

Jaclyn Smith, David Doyle, Kate Jackson, Farrah Fawcett, Cheryl Ladd, Shelley Hack, Tanya Roberts, John Forsythe, David Hedison, Sid Haig, Charles Cyphers (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Dnes již klasický seriál ze 70. let 20. století je příběhem bývalých policistek Jill, Sabriny a Kelly, jež zastávaly poněkud podřadné funkce jako telefonní operátorky a pracovnice podatelny. Tajemný milionář Charles Townsend je z této neprspektivní kariéry "vyreklamoval", spolu se svým přítelem Johnem Bosleym otevřel vlastní vyšetřovací agenturu a najal si tyto tři nádherné dámy - agentky, aby je vysílal na smrtelně nebezpečné mise k řešení těch nejzapeklitějších případů. (Paity)

(více)

Recenze (17)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Aj keď je to starý seriál ako mladšia som ho veľmi rada pozerávala. Ťažko porovnávať, kedže vtedy bola iná doba a tie efekty nestáli v tomto seriály za nič. Prišlo mi to smiešne tie ich bitky, a zbrane a bla bla to priznávam ale aj tak som mala vždy nastavené upozornenie keď to išlo v telke. Slabšie 3* ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ve své době musely být andělské kočičky nehorázně populární...každý je znal - feministky buď šílely z toho jak se mužům lascivně nabízejí nebo je obdivovaly jako hrdinky, které to těm mužům zase natřou. A chlapi...no, není těžké přitlouct je k obrazovce, když se tam producírují takové...takové:) Vzpomeňte na Baywatch:P Je až neuvěřitelné jak populární se tenhle seriál během svojí poměrně krátké existence stal, a ještě neuvěřitelnější je, že je tak populární i dnes. A to kromě ženských půvabů (dnes už čirá nostalgie, i když Cheryl Laddová stále má co nabídnout;)) oplýval jenom dobře zapamatovatelnou znělkou, o kvalitách scénáře je lepší nemluvit. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Kultovní seriál mého dětství. Bylo mi deset a miloval jsem to. Každý čtvrtek večer jsem spěchal k TV a přepínal na "poláka". Už úvodní titulky, pod kterými běžel sestřih dramatických scén, mě přiváděly do tranzu. Ty tři holky mě dostávaly, byl jsem jejich fanda #1. Jakmile to ale zabalila Farrah Fawcett, klesl můj zájem na nulu. Už to prostě nebylo ono. Zajímalo by mě, jak by Andílci obstáli v mých očích dnes, po téměř třiceti letech. Bohužel, je to jeden z těch mála slavných seriálů, které dosud žádná z našich televizí nezakoupila. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Navonok krehké slečny s dokonalými postavami, no v prípade núdze schopné podávať nadľudské výkony (nemyslím v posteli, úchyláci!) a dokonca aj zapojiť šedú kôru mozgovú - klasická kombinácia, z ktorej mi normálne nabehnú vyrážky, teraz mi však až tak nevadila. Celé je to totiž tak nadnesené, že sa to jednoducho nedá brať vážne - a tým pádom sa na to nemôžete ani vážne hnevať. Jednoducho, typický limonádový seriál zo sedemdesiatych rokov. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ale mám radost, že na AXN Crime to běží s titulkama, takže při přepínání nemusím umírat u těch hlášek s novým dabingem. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Remakové filmy vyloženě nesnáším. Původní seriál sice není žádný zázrak, ale ve srovnání s tím, co z toho vzniklo, musím trochu nadhodnotit. Ve své době to musela být vážně paráda, dnes je to spíš komediální přehlídka nostalgie a nevkusu. Ale je to jednoduchá, nenáročná zábava, která se na vypnutí mozku hodí skvěle. 50% ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (7) - 34. ročník (za rok) 1976 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Farrah Fawcett, Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kate Jackson, 35. ročník 1977 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kate Jackson, 36. ročník 1978 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kate Jackson, 37. ročník 1979 - Nejlepší herec ve vedlejší roli - David Doyle ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Původní seriál o trojici dívek, která umí skákat, kopat, jezdit ve všem možném a ještě je sexy. Co víc si přát, když nejste zrovna náročný divák. ()

thunnus 

všechny recenze uživatele

Snesitelný seriál s třemi přitažlivými slečnami. Neočekával jsem nic , a tak mě ničím nezklamal, spíš občas trochu potěšil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Klasický krimi seriál, kde tři pohledné dámy řeší různé zločiny, na které je upozorňuje tajemný Charlie. Ten s nimi komunikuje pouze po rádiu, takže ho nikdy žádná z nich neviděla. Originální námět především pro ženskou diváckou část. Příběhy jsou různorodé a nenáročné. Bohužel tu hodně zestárly speciální efekty a ony dámské souboje, přestřelky a honičky. Při dnešním pohledu jejich naivita doslova vyzařuje a budí úsměv. Na 70. léta je seriál však povedený a není divu, že se k němu filmaři dnes vrátili. Je to takové ocenění, které si jistojistě zaslouží. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto seriálu musí človeka nakopnúť riadna dávka nostalgie a treba povedať, že v tých časoch to podľa mňa bol jeden z najsexi seriálov vôbec. Prakticky všetky herečky v postavách Charlieho anjelov boli neskutočné krásky a to tomuto seriálu dodalo značnú popularitu. Obsahovo jednotlivé diely boli klasicky vyskladané, niektoré lepšie, niektoré horšie a v zásade podliehali klišé onej doby. Každopádne ale ako oddychovka to určite funguje. 60 % ()

cubiczech 

všechny recenze uživatele

americky serial z doby, kdy se tohle vsem libilo.... lehci nadech feminismu (proti tomu samozrejme nic nemam), americanum blizka zlocinecka cinnost... ale to vsechno me nejak nebavilo.. asi tim., ze nejsem american :-) ()

stado 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Dá se na to dívat hlavně kvůli třem slečnám v hlavních rolích. Příběhy nic moc, ale jako oddychovka bez přemýšlení to svůj účel splní. ()

Lockeroom 

všechny recenze uživatele

V podstatě novátorský seriál. Děj má spád a vtip, ale jde hlavně o ty holky. Myslím, že ženy byly nejvíce sexy na přelomu 70tých a 80tých let. Mezi přitažlivostí a elegancí např. Jaclyn Smith a Cameron Diaz v sexy oblečcích je rozdíl jako Mezi Mount Everestem a hromadou hlíny .... ()

Související novinky

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

Tanya Roberts zemřela den po chybném oznámení

05.01.2021

Aktualizace 5.1.2021 20:30: Život občas píše bizarnější zvraty, než kdejaký scénář k filmu. Tento je bohužel ale spíše velmi smutný. Po včerejším vyjádření hereččina zástupce Mika Pingela, jenž… (více)

Reklama

Reklama