Reklama

Reklama

Hunter

(seriál)
  • USA Hunter
USA, (1984–1991), 121 h 16 min (Minutáž: 41–86 min)

Tvůrci:

Frank Lupo

Scénář:

Randall Wallace, Roy Huggins, Frank Lupo, Adrian Spies, Tom Lazarus (více)

Hrají:

Fred Dryer, Stepfanie Kramer, Beth Grant, Garrett Morris, Terry Kiser, James Whitmore Jr., Gary Graham, Kristoffer Tabori, Ken Foree, Frances McDormand (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(152)

Obsahy(1)

Policejní detektivové Rick Hunter a Dee Dee McCallová spolu tvoří tým, jehož se obávají snad všichni zločinci v Los Angeles. Ti dva dosahují vynikajících výsledků jak při vyšetřování, tak při zatýkání pachatelů, a tak jim jde po krku celé podsvětí. Ani s nadřízenými nevycházejí svérázní policisté právě nejlépe, jejich pracovní metody jsou totiž často velmi netradiční. Hunter byl původně přesvědčen, že ženská se na podobnou práci ani trochu nehodí, musel však uznat, že Dee Dee pro něj představuje zcela mimořádnou posilu. Jejich případy jsou plné akce, napětí a tajemství, skrytých v zákoutích velkoměsta Los Angeles. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

movie 

všechny recenze uživatele

Televizní klasika! Sice platí to samé co obvykle, a tudíž že po několika prvních dílech či sériích mizí kvalita a atmosféra rapidně dolů ... no, ale těch prvních pár dílů fakt stojí za to. Navíc Hunter je takový loser, neoblíbenec policejního sboru a velitelů především, tomu se prostě musí fandit! :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Může bejt." Může, Ricku, když to pořád opakuješ. A určitě to bude v L. A., protože to je tvůj rajón, ve kterém s Dee Dee řádíte. Já jsem měl tuhle klasickou policejní dvojku dost rád a určitě bych jí s chutí dal čtyři hvězdy, ale těch dílů vzniklo zbytečně moc a postupně jim došel dech, humor i originalita. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Prvni dily jsou dost luxusni, Dee Dee i Hunter perli jednu vetu za druhou, ale po nekolika seriich to uvada. Ale presto plny pocet, jako dite jsem to dost zral a ted, kdyz to vysilaji znovu, kouknu se rad :)) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hunter s Dee Dee pobíhající v osmdesátých letech, řešící případy standartním silovým pojetím bez užití zkumavek či vatiček, mi byli vždy příjemnými společníky. "Může bejt?" No jo může, kdykoli Ricku. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Jsou tri hodiny rano a koukam na jeden dil ktery je prekvapive dobry. Serial z prvni pulky osmdsatek, normalne 40%, ale tenhle dil s Dennisem Franzem a Dennisem Farinou je fakt dobrej, takze 55% nakonec. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Drsným policejním detektivům už odzvonilo. Detektive Huntere odevzdejte policejní placku, služební pistoli a jděte do důchodu. Na cestu si přibalte hamburger a koblihu a ty kecy si nechte od cesty. Seriál, který vás nekonečně znudí po "americku". Snad jen ve své domovině se udržel nesympatický detektiv v podání Freda Dryera tolik sezon na televizní obrazovce. U nás se moc neohřál. Ani se nedivím. Mé hodnocení: 0% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších televizních seriálů, které jsem viděl. Podivuji se nad zdejším nízkým hodnocením. Je ale pravda, že dnešní USA a zvláště Kalifornie jsou úplně jiné než v 80.letech. Bílí obyvatelé , kteří vyhnali Indiány byli nahrazeni jinými kulturami, bohatství je fuč, infrastruktura v dezolátním stavu apod. ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Sledovatelné. Fred Dryer je sympaťák a dokonce i celkem obstojný herec, Stepfanii Kramerové to sekne a jeden díl s vrařdou v uzamčeném pokoji měl i výtečný scénář. Se Stepfaniiným odchodem šla bohužel kvalita dost dolů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší z nekonečnej rady drsňáckych polišov. Nič nové pod slnkom. Seriál, ktorý nič nekazí, neurazí, ale rovnako je jedno či si pozriete dnes HUNTERA, zajtra BOOKERA ( Richard Grieco ) a potom opäť HUNTERA, bude to prakticky jedno. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Mě se to prostě líbí klasický detektivní-akční seriál,který neunudí a ani nepřekvapí.Fred Dryer je neokoukaný a to je dobře.Dá se na to v pohodě koukat kdykoliv. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě to moc nechytlo. Typický produkt z 80. let. Navíc díly jsou na můj vkus moc dlouhé. 2 hvězdičky jsou možná až příliš. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne jeden z tech lepsich krimi serialu se sympatickym, kladnym a drsnym poldou v hlavni uloze. Samozrejme ze nektere dily jsou slabsi, ale tak to u serialu byva. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se Hunter i dal sledovat, bohužel časem přesedlal na typicky stupidní americký konzumní seriál. ()

Reklama

Reklama