Reklama

Reklama

Hunter

(seriál)
  • USA Hunter
USA, (1984–1991), 121 h 16 min (Minutáž: 41–86 min)

Tvůrci:

Frank Lupo

Scénář:

Randall Wallace, Roy Huggins, Frank Lupo, Adrian Spies, Tom Lazarus (více)

Hrají:

Fred Dryer, Stepfanie Kramer, Beth Grant, Garrett Morris, Terry Kiser, James Whitmore Jr., Gary Graham, Kristoffer Tabori, Ken Foree, Frances McDormand (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(152)

Obsahy(1)

Policejní detektivové Rick Hunter a Dee Dee McCallová spolu tvoří tým, jehož se obávají snad všichni zločinci v Los Angeles. Ti dva dosahují vynikajících výsledků jak při vyšetřování, tak při zatýkání pachatelů, a tak jim jde po krku celé podsvětí. Ani s nadřízenými nevycházejí svérázní policisté právě nejlépe, jejich pracovní metody jsou totiž často velmi netradiční. Hunter byl původně přesvědčen, že ženská se na podobnou práci ani trochu nehodí, musel však uznat, že Dee Dee pro něj představuje zcela mimořádnou posilu. Jejich případy jsou plné akce, napětí a tajemství, skrytých v zákoutích velkoměsta Los Angeles. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

movie 

všechny recenze uživatele

Televizní klasika! Sice platí to samé co obvykle, a tudíž že po několika prvních dílech či sériích mizí kvalita a atmosféra rapidně dolů ... no, ale těch prvních pár dílů fakt stojí za to. Navíc Hunter je takový loser, neoblíbenec policejního sboru a velitelů především, tomu se prostě musí fandit! :) ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní kosič Hunter a kočka McCallová. První dvě série skoro neměly chybu. Potom ovšem seriál začal měnit směr a už to nebylo ono. (Možná i kvůli rychle měnící se popkultuře, která směřovala čím dál tím víc k většímu kýči a veskrze ještě sedmdesátými lety, hlavně Drsným Harrym, silně ovlivněný Hunter nebyl v kurzu) Některé díly byly pořád výborné, ale většina už spadala do podprůměru. Hunter se s ničím moc nepáře. Drží vrah rukojmí? Žádné vyjednávání, odkládání zbraně, apod., Hunter prostě zamíří a násilníka zastřelí! Ne nadarmo získal Hunter pověst jednoho z nejnásilnějších seriálů 80. let. V seriálu se vystřídalo několik představitelů nadřízených Huntera a McCallové. Nejoblíbenějším kapitánem se stal Charles Hallahan (známý např. z Věci), ale já měl vždycky nejraději vynikajícího Bruce Davidsona z druhé série a hodně mě mrzelo když odešel. Na 80. léta je Hunter poměrně realistické krimi, bližší realitě než naprostá většina konkurentů v oné době. Až na ty akční scény, zvláště pak automobilové honičky, což byla taková nutnost dodat do seriálu, aby byl úspěšný. Je to zkrátka taková oddychovka po škole nebo po práci, kde většinou nejde ani tak moc o to kdo co udělal, ale jak ho dostat. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Může bejt." Může, Ricku, když to pořád opakuješ. A určitě to bude v L. A., protože to je tvůj rajón, ve kterém s Dee Dee řádíte. Já jsem měl tuhle klasickou policejní dvojku dost rád a určitě bych jí s chutí dal čtyři hvězdy, ale těch dílů vzniklo zbytečně moc a postupně jim došel dech, humor i originalita. ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních detektivek svého druhu, kterou pohřbily všemožné Kriminálky od Čerta až k Andělu.Hunter se spoléhá na instinkt, pořádnou pistoli, fešnou kolegyni a na posledního automobilového mohykána Dodge Monaco, jehož variace je vždy v policejních garážích.Nezapomeňte na šéfa, který je přísný ale vždy podrží.Okořeňte výbušnou akcí, holkami z 80. let, jejichž vlasy jsou nafoukané víc než horkovzdušný balón, hláškami a máte perfektní zabiják času. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších televizních seriálů, které jsem viděl. Podivuji se nad zdejším nízkým hodnocením. Je ale pravda, že dnešní USA a zvláště Kalifornie jsou úplně jiné než v 80.letech. Bílí obyvatelé , kteří vyhnali Indiány byli nahrazeni jinými kulturami, bohatství je fuč, infrastruktura v dezolátním stavu apod. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama