Reklama

Reklama

Nulová šance

(seriál)
USA, (1988–1990), 27 h 25 min (Minutáž: 47 min)

Tvůrci:

Bruce Geller

Hrají:

Peter Graves, Thaao Penghlis, Antony Hamilton, Phil Morris, Bob Johnson, Jane Badler, Virginia Hey, BarBara Luna, Cary-Hiroyuki Tagawa, Michael Pate (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(35)

Obsahy(1)

Ti nejnebezpečnější diktátoři, teroristé, nájemní vrazi. Pohybují se v dobře střeženém prostředí nebo naopak v úplné anonymitě, ukrytí před veřejností, schovaní za pistolemi osobních strážců a vysokými ploty z ostnatých drátů. Spletitými pákami řídí soukolí zločinu. Šance je porazit - nulová! Přesto existuje někdo, kdo je lepší než oni, kdo je vždy o krok před nimi a kdo s nimi nemá slitování. Do nejmenších podrobností naplánovaná akce se rozjíždí! Jednu věc však ví tým profesionálů okolo Jima Phelpse jistě - pokud budou při akci chyceni nebo zabiti, ministr se od všeho distancuje... Tento remake původního seriálu z roku 1966 se dočkal celkem třiceti pěti dílů. (dopitak)

(více)

Recenze (56)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Dodneška si vzpomínám na ten díl, co se odehrával v Praze a šlo v něm o to dostat ruského šachistu na vysněný Západ. Muhehe. Amíci se tu pohybujou jako by se nechumelilo, žádný odposlechy hotelovejch pokojů, žádný kontráši za patama, "Východní" protivníci hrdinného supertýmu jsou naprostý amatéři ze školky malých špionků, zkrátka nic neohrozí dokonale sehranou partu. Něco tak šíleně naivního aby jeden pohledal. Obávám se, že v reálu by za oněch pověstných pět vteřin nevybouchl disk, ale právě tenhle tým. ()

atakua 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky z nostalgie. Seriál, kde klaďasové jsou tak naivně milí na sebe vzájemně a na ostatní klaďasy, až to bolí :-) Když mi bylo 10, tak to odpovídalo mému světonázoru a byl to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Teď už se na to nedokážu koukat bez ušklíbání. O dílu, který se odehrával v Praze, ani nemluvím. Na druhou stranu jsou některé zápletky dost originální oproti běžné akční produkci. ()

Reklama

xxlch 

všechny recenze uživatele

"A jako vždy JIme,pokud ......tento disc se zničí za 5 vteřin".Pokud dávám pohádkám vysoké hodnocení,nemohu u této seriálové pohádky pro dospělé udělat vyjímku.Po dost letech koukám na Divix s tímto seriálem a napětí střídá nostalgie.Dobrý akční seriál z 80-tých let ve kterém byly na tehdejší dobu skvěle vybaveni technickýma udělátkama a který tak trochu pokračoval v celovečerácích.Ale tam chyběla ta skvělá týmová prácička.No ale i po letech má své kouzlo,což se nedá říct o mnoha jiných seriálech.Všem nadšencům doporučuji- a já du zase koukat. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne podobná úroveň ako originálny seriál s tým, že tento remake už spĺňal aspoň sčasti nejaké tie parametre logickosti, uveriteľnosti a premyslenejšej akcie. Každopádne ale už teraz s odstupom času sa jedná o dosť staromódny seriál, v ktorom sa jednotlivé epizódy viac menej opakujú a stavba je tá istá. U mňa priemer v rámci žánru. 55 % ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

To je ta klasika!! Jak já jsem to žral, když to za starých časů dávali na nově. Škoda, že z obrazovky mizejí dobré seriály a jsou nahrazovány sračkoidními telenovelami anebo celkem solidními sterilními kriminálkami ale v hlavním vysílacím čase. To byl přesně ten seriál, u kterého člověk zůstal, když přišel odpoledne dřív domů. Pak už jsem ho začal vyhledávat.:) A když poté vletěl do kin Tom Cruise s filmem, všem jsem řikal, že navazuje ma seriál a všichni čučeli jak blumy. Peter Graves forever. S odstupem času to jsou silnější 4. ()

Zajímavosti (7)

  • Aby se ušetřilo na nákladech, natáčelo se v Austrálii a řadu rolí obsadili místní herci. (Hans.)
  • Podľa nemeckého názvu tohto seriálu bola pomenovaná rakúska policajná jednotka Kobra. (Jakub225)
  • Zpočátku se počítalo s tím, že se natočí remake původního seriálu, kde by originální postavy hráli až na Petera Gravese noví herci, ale těsně před začátkem natáčení padlo rozhodnutí vytvořit postavy nové. (Hans.)

Reklama

Reklama