Reklama

Reklama

T.J. Hooker

(seriál)
  • Slovensko T.J. Hooker
USA, (1982–1986), 70 h (Minutáž: 45–74 min)

Tvůrci:

Rick Husky

Hrají:

William Shatner, Heather Locklear, Adrian Zmed, James Darren, Richard Herd, Gary Graham, Debrah Farentino, Nicole Eggert, David Hedison, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Seržant T.J. Hooker je už vetaránom, ale stále je tým najlepším policajtom meste. Spolu so svojím partenerom Vincom Romanom sú postrach pre zločincov široko ďaleko. (ethos)

Recenze (10)

Blackros 

všechny recenze uživatele

Che che, tento seriál mě pokaždé probudil z odpoledne u televize. William Shatner, jehož fyzička určitě nepatří k jeho silným stránkám, je tu nemilosrdně proháněn a v každém díle naběhá více kilometrů, než Rocky za všechny série. Proč...proč se proboha máme dívat na obtloustlého zpoceného chlapa, co vypadá jak pochůzkář z Českých Budějovic, jak dohání ty nejnabouchanější chlapiska? 2* za nezamýšlený komický prvek běhajícího Shatnera. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, taková vyumělkovaná podívaná... tehdy mne to bavilo, dnes už ani nezavadím. Hvězda z nostalgie.. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pred peti lety jsme kazde rano presne v 8:0ř vzstaval jen abych videl Hookera v akci toho nej vetsiho hrdinu celeho policejniho sboru, ktery se svym partakem vyresi kazdy pripad. Obcas jim pomuze druha dvojka, kde je "sefem" mlada Amanda z Merlose place :) Je to pomerne prijemny serial, ale sezonu od sezony se to uplne ztraci. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ranní krimiseriálová zahřívačka před odpoledním telenovelovým maratónem, který v úterý a v pátek korunují Rodinná Pouta...pokud chcete vidět mladičkou Heather Locklear nebo třeba Sharon Stone, máte šanci. Ale jinak pochopíte proč se v jedné scénce Fight Clubu ozve "I'd fight William Shatner.":) Zub času je tady prostě znát a tak je to nuda dřív než obvykle, navíc se tenhle seriál bere moc vážně na to, čím je. Radši se podívejte na Sledge Hammera nebo Vražedné Pobřeží;) ()

Monicina 

všechny recenze uživatele

Vtedy ma to fakt bavilo.Skvelý a sympatický Shatner a fešák Zmed tvorili dobre zohraný tím. Akurát Locklear, hviezda z Dynastie mi prišla nafúkaná a trochu nesympatická. Zaujímavé prostredie z amerického veľkomesta, honičky policajných aut, taká klasika 80 rokov. Dnes, v inej dobe už ma ten film neberie. Dala som ale hodnotenie podľa vtedajšej doby, kedy to natočili. ()

Galerie (18)

Související novinky

Pařba na pláži? I s pobřežní hlídkou.

Pařba na pláži? I s pobřežní hlídkou.

09.07.2009

Jsou tomu dva dny, co jste na čsfd četli o plánech natočit celovečerák podle seriálu T. J. Hooker... a je tady další film inspirovaný televizní sérií. Titulek vám řekl prakticky vše důležité. Na… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Reklama

Reklama