Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Recenze (235)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč tohle v Blumhousu někdo odklepnul. Člověk by chtěl Fantasy Island rázně odepsat jako tupý, tuctový a povrchní rádoby horor pro teenagery, ve kterém místo životných postav vystupují plakátové jednorozměrné figurky s tvářemi sexy modelek a modelů ... jenže ani to není pravda, protože tyhle postavy nejsou zajímavé ani tím, že by byly hot. Nejsou. Pusto, prázdno, film určený k zapomenutí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ach jo, odpoledne bylo tak krásný, koukal jsem jak Kája Muchová v tenise devastuje čiňanku, tak velkolepě, že jsem v pohodě stíhal koukat i na její sexy nohy, jenže pak přišel malarkey s onlinem na tuhle sračku a všechno tím zabil. Slovo "fantazie" tu má repordukční číslo R tak 11,5 takže se mě tak znechutilo, že až se mě nějaká ťapina zeptá na nějakou fantazii, můžu jít místo sexu rovnou domů. A to je ještě hovno proti tady celýmu fantasy Islandu, z většiny to připomíná telenovelu plnou keců a ničeho. Jo a když mě pan malarkey poslal sms s fotkou Káji Plíškové ve spodním prádle, říkal jsem si, jak by si asi charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu poradil s mou fantasy oprcat všechny naše tenistky (ty hrající, ne Návártilovou zase ) přímo na kurtu. Fakt skvělej film asi si ho pustím ještě tak 6x. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U špatných filmů nikdy nevíte, jestli Vám třeba nevyloudí úsměv na rtu a zda-li v nich například nenajdete určité pokroucené zalíbení. U Fantastického ostrova jsem přesně v něco podobného doufal. Říkal jsem si, že když už nic jiného, tak by to mohla bejt sranda. No a…není. Vlastně to není ani horor. Takže předpoklad strachu a napětí zmizí dřív, než má vůbec možnost se projevit. Během první půl hodiny se jenom kecá, během druhé půl hodiny se kecá a trošku se najíždí na určitou akci. Druhá půlka filmu už je akce, ale vy jste jak po lobotomii. Jako další on-line s uživatelem Enšpíglem se toto moc nepovedlo. Více nás zabavila diskuze o českých tenistkách a bádání nad tím, která má lepší nohy. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomá věc o ostrovu, který plní přání, ale dělá z nich noční můry. V tom, jak by to celé mělo fungovat, neměli evidentně jasno ani tvůrci a vzhledem k tomu, že režisér Jeff Wadlow nedokáže vymyslet jedinou funkční lekačku a práci s atmosférou zvládá ještě hůř, je výsledkem naprosto tristní a až směšná podívaná. Nebrat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $26,441,782Tržby Celosvetovo $47,315,959Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Taký samoúčelný guláš všemožného, nemá to pevnú pôdu pod nohami, mieša to všetko možné až nemožné, až to je fakt nemožné. Tie postavy sú strašne prvoplánové, nesympatické, komu na nich vôbec záležalo. /35%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Takový krásný ostrov a tak to zmrvit. Na konci filmu jsem se už zrácel, čí je to vlastně fantazie a co je fantazie a realita... A pokud jsem dobře chápal, tak ta dlouhovlasá blondýna byla the best kočka školy? To nemysleli vážně? ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Lost: Six seasons in a movie. Ani se slibným názvem, plakátem nebo oficiálním žánrovým zařazením se nejedná o žádný horror ani thriller, snad jen o chudou, mysteriózně laděnou válečnou terapii, ve které se Lucy Hale dobrovolně herecky degraduje nebezpečně blízko úplnému dnu. Slušná jedna hvězda za Ryana Hansena, který jak kdyby právě přišel z placu Veronicy Mars a i před čtyřicítkou je pořád stejně zábavný Dick Casablancas. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Úprimne? Myslel som si, že je to druh vodky.“ Strašne nezáživný film, ktorý enormne nudí napriek tonám vecí, ktoré sa v ňom odohrajú. K tomu smrtiaca stopáž. Občas pobaví, niektorí herci sú fajn, ale inak som ozaj veľmi, veľmi trpel. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne ze by se jednalo o horor roku, ale zas takhle nizky hodnoceni teda nechapu. Je fajn, ze se tvurci pokusili o trochu vic, nez jen vyvrazdovacku na ostrove a tak prvni pulka filmu vic nez horor spis pripomina prani jednotlivejch vyhercu a jak se muzou zvrtnout. Navic tu je prekvapive solidni obsazeni s haldou sympataku v cele s Ryanem Hansenem. A diky tomu, ze kazdej ma to prani trochu jiny, tak se to neokouka a clovek se tesi, jak se to komu vymsti. Druha pulka uz zacne bejt trochu prekombinovana, kdy se tvurci snazi o trochu mindfuck, ale zase aspon neni uplne jasny prakticky az do konce, kdo prezije nebo o co tu vlastne jde. Film sice neni buhvijak strasidelnej, ale par scen je fajn a krvi se nesetri. Takze za me pohodova oddechovka. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a byl jsem docela příjemně překvapen. Zápletka se splněnými fantaziemi není z dálky průhledná (její logiku jsem radši nezkoumal) a udržela mou pozornost a k tomu body za sexy Hale a Maggie Q. Ale je to spíš mysteriózní než horor. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině a i přes jisté nedostatky v dialozích a promyšlenosti zápletky se mi film docela líbil a nezaslouží si tak nízké hodnocení. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před dvěma lety hráli jeho teenageři pitomou pubertální hru. Cosi je z ní nechtělo pustit. Kdo odmítl hrát, zemřel. Ovšem likvidace postav byla ve Vadí nevadí tak mdlá, že i Nezvratný osud 13 by to svedl lépe. Teď jsou na scéně trochu starší postavy a režisér Jeff Wadlow a producent Jason Blum (jeho společnost Blumhouse šlape a sype další zbytečné kousky) znovu nepřinášejí nic, co by stálo za zmínku. Jen mdlou atmosféru, zvláštní pravidla, otravné postavy a strašlivý příběh. Své ovečky zavedou na tropický ostrov s luxusním hotelem coby vítěze nějaké soutěže, kterým mají být splněny jejich přání a sny. Takže třeba Maggie Q (na kterou se alespoň báječně kouká) chce změnit pět let staré rozhodnutí, kdy odmítla žádost o ruku, blonďaté tele se zase hodlá pomstít spolužačce, kvůli které si ve škole leccos protrpěla. Jednotlivé linie/vize se později prolnou, hodně se utíká, hodně se střílí, občas nějakým jiným postavám začne vytékat krev z očí, „hlavní“ postavy se přitom chovají klidně, jako by to všechno bylo vlastně normální, prostě zmatek a zoufalství a jakýsi pokus o morální lekci v jakési připitomělé nadpřirozené zápletce. Ve výsledku jde jen o zoufalý pohled na hodinky a lítostivý úšklebek. Rychle od toho pryč. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Celkem rozumím, že se Blumhousu na papíře líbily plot-twisty na koci filmu, a taky celkový nápad. Problémem však je, že Fantasy Island s látkou pracuje naprosto nezajímavě a je tak brutálně nudný. Na rozdíl třeba od "Truth or Dare" nebo "Countdown". Škoda... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu mizernému hodnocení jsem očekával propad, tudíž úplně zklamaný nejsem. A dokonce jsem ani v kině nebyl sám, jak se někdy stává. Ostrov plnící přání je v první řadě krásný, proto zamrzí, že příroda nedostala větší prostor. Jelikož se příběh postupně mění v survival, očekával jsem větší temnotu, která se bohužel nedostavila. Nedojde tak ani na gore, ani na mrazivou atmosféru, přičemž obojí se nabízelo. Takový doktor Torture.... Naštěstí nedojde ani na laciné lekačky, což jsem vzal s povděkem. Jejich móda je už značně ubíjející. Pro diváky zvyklé na přímočarost bude asi zamotaná dějová linka problém. Nakonec ale vše do sebe zapadne. Postavy tedy za moc nestojí, a tak držet palce není téměř komu. Škoda, že orgie fantazie se nekonají. Vodní hadi měnící se v ruce a ohořelý bubák jsou opravdu málo. Do kina bych film nedával, jelikož za to stojí jen kamera. Na jedno podívání, proč ne. 2,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po rozprávačskej a dramaturgickej stránke je Fantasy Island vyložene tragický ..a nepodarený je aj vo všetkých ostatných aspektoch (vrátane zmätených hereckých výkonov). Problém pritom nie je primárne v tom, že tvorcovia na jeho natočenie nemali dosť peňazí (7 miliónov dolárov je skutočne extrémne veľa), ale hlavne v tom, že film skrátka odflákli, prípadne boli neschopní a film sa im rozpadol pod rukami do neuveriteľného blábolu. Predovšetkým je dej filmu neskutočne debilný, nekonzistentný a nezmyselný, okrem iného aj preto, že nie je akokoľvek definované, či tie splnené priania sú realita, divadlo, sny, halucinácie, mágia alebo kombinácia všetkého a prípadne i čo z toho vyplýva a aké to má potenciálne dôsledky. Hrdinovia filmu sú strašne zle zapísaní a správajú sa v lepšom prípade hlúpo, v horšom prípade nepochopiteľne. Fantasy Island zlyháva ako dobrodružný film, ako horor, ako komédia i ako mysteriózny thriller. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Až poletíte deset hodin narvaným Airbusem v obklíčení Číňanů v rouškách, respirátorech, lyžařskejch brejlích, pláštěnkách, overalech, rukavicích a návlecích na boty, tak vám Fantasy Ajlend taky nepřijde úplně špatnej... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlé, nezáživné až strach. Pritom to malo slušný potenciál, škoda, že z toho vyliezla taká nudná zlátanina. Scenárista musel byť po opici. Tiež mi vadilo, že to bolo také na mňa až príliš kudrlinkové a čistučké.  Podpriemer. 30/100 ()

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama