Fantasy Island

Trailer 6

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $26,441,782Tržby Celosvetovo $47,315,959Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Taký samoúčelný guláš všemožného, nemá to pevnú pôdu pod nohami, mieša to všetko možné až nemožné, až to je fakt nemožné. Tie postavy sú strašne prvoplánové, nesympatické, komu na nich vôbec záležalo. /35%/ ()

J*A*S*M

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč tohle v Blumhousu někdo odklepnul. Člověk by chtěl Fantasy Island rázně odepsat jako tupý, tuctový a povrchní rádoby horor pro teenagery, ve kterém místo životných postav vystupují plakátové jednorozměrné figurky s tvářemi sexy modelek a modelů ... jenže ani to není pravda, protože tyhle postavy nejsou zajímavé ani tím, že by byly hot. Nejsou. Pusto, prázdno, film určený k zapomenutí. ()

MrHlad

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomá věc o ostrovu, který plní přání, ale dělá z nich noční můry. V tom, jak by to celé mělo fungovat, neměli evidentně jasno ani tvůrci a vzhledem k tomu, že režisér Jeff Wadlow nedokáže vymyslet jedinou funkční lekačku a práci s atmosférou zvládá ještě hůř, je výsledkem naprosto tristní a až směšná podívaná. Nebrat. ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Ach jo, odpoledne bylo tak krásný, koukal jsem jak Kája Muchová v tenise devastuje čiňanku, tak velkolepě, že jsem v pohodě stíhal koukat i na její sexy nohy, jenže pak přišel malarkey s onlinem na tuhle sračku a všechno tím zabil. Slovo "fantazie" tu má repordukční číslo R tak 11,5 takže se mě tak znechutilo, že až se mě nějaká ťapina zeptá na nějakou fantazii, můžu jít místo sexu rovnou domů. A to je ještě hovno proti tady celýmu fantasy Islandu, z většiny to připomíná telenovelu plnou keců a ničeho. Jo a když mě pan malarkey poslal sms s fotkou Káji Plíškové ve spodním prádle, říkal jsem si, jak by si asi charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu poradil s mou fantasy oprcat všechny naše tenistky (ty hrající, ne Návártilovou zase ) přímo na kurtu. Fakt skvělej film asi si ho pustím ještě tak 6x. ()

Malarkey

všechny recenze uživatele

U špatných filmů nikdy nevíte, jestli Vám třeba nevyloudí úsměv na rtu a zda-li v nich například nenajdete určité pokroucené zalíbení. U Fantastického ostrova jsem přesně v něco podobného doufal. Říkal jsem si, že když už nic jiného, tak by to mohla bejt sranda. No a…není. Vlastně to není ani horor. Takže předpoklad strachu a napětí zmizí dřív, než má vůbec možnost se projevit. Během první půl hodiny se jenom kecá, během druhé půl hodiny se kecá a trošku se najíždí na určitou akci. Druhá půlka filmu už je akce, ale vy jste jak po lobotomii. Jako další on-line s uživatelem Enšpíglem se toto moc nepovedlo. Více nás zabavila diskuze o českých tenistkách a bádání nad tím, která má lepší nohy. ()

• „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)