Série(2) / Epizody(45)
Vzrušující pohled do nejvnitřnějšího zákulisí CIA i do globální sítě jejích spolupracovníků. Tento seriál zachycuje příběhy špionů a zkoumá morální a etické souboje, které se odrážejí v každé z postav. (oficiální text distributora)
Velmi povedený a věrohodný seriál...Vynikající CIA techniky v akci ;) 4* ()
Jeden z lepších v tomhle žánru.Myslim si,že po dvou řadách skončil tak akorát,i když mě to mrzelo.Nedokážu si představit,kam by se případné další řady v tomhle světě vyvíjely. ()
Televízna séria, ktorá mala v roku 2001 vyšachovať Alias. Aj keď tento cieľ nesplnila (po dvoch sezónach ju zrušili) považujem ju za výbornú a napínavú. Zápletky sa snažia vychádzať z aktuálnej hrozby celosvetového teroristického marazmu, nie sú celkom politicky korektné ale najmä - nenudia. Z hereckého obsadenia by som jednoznačne vyzdvihol Willa Pattona (humanista Haisley) - ktorý by síce v reále nikdy v CIA pracovať nemohol (príliš mu záleží na deťoch a nevinných civilistoch), ale je veľmi cool. No a mužské oko zasa poteší fešanda Paige Turco. :-) (8.5.2005) ()
Jeden z těch lepších seriálů. Sice končil po dvou sezónách, ale alespoň dal dohromady jeden manželský pár - Jason O'Mara a Paige Turco :) ()
Viděl jsem asi jen dva díly, takže je mé hodnocení možná příliš ostré, ale přišlo mi, že více politicky korektní seriál Američané snad ani vytvořit nemůžou. Navíc jsou všichni v něm tak uhlazení, morální a zásadoví, až jsem se tomu musel smát. Tento seriál je podle mne naprostá hovadina, ale jak koukam, většině z vás se líbí. ()
Photo © Columbia Broadcasting System (CBS)