Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Delko se ocitne v bance zrovna ve chvíli, kdy je banka přepadena. Lupiči mají na sobě masky démonů a zraní ostrahu banky. Když Delko vidí, že se jeden z lupičů rozhodne přímo v bance znásilnit mladou ženu, rozhodne se i přes velké nebezpečí zasáhnout. Dojde ke střelbě, ve které lupiči mladou ženu zastřelí. Ti z banky unikají společně s manažerem, kterého si vzali jako rukojmí. Delkovi se však podařilo jednoho z útočníků zastřelit. Horatiovi je na celé akci podivný motiv. Lupiči si vzali skutečně jen hotovost z jedné z přepážek a zbytek peněz nechali. Před svým útokem také museli vidět, že se v bance nachází policista, neboť před bankou stálo jeho policejní auto. Díky tašce, kterou lupiči na místě nechali, policisté zjistí, že mají něco společného s ledním stadionem. Tam najdou uneseného pokladníka. Od něj se dozvědí, že se lupiči připravují na akci s přepadením federálního vrtulníku s penězi. Horatiovi a jeho lidem se loupeži podaří zabránit, ale Wolfe zjistí, že akce zločinců probíhají podle scénáře známé počítačové hry. Brzy také zjistí, že dalším cílem je sama budova C.S.I. (TV Nova)

(více)

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Zatiaľ čo niektoré násilné videohry môžu byť až veľmi násilne, je veľmi nepravdepodobné, že by hra, ktorá za znásilnenia náhodných žien udeľuje body, bola legálne na predaj v USA. V epizóde sa však tvrdí, že to platí ohľadom dotyčnej hry. (Pat.Ko)
  • V celej epizóde postavy nazývajú univerzitu 'Miami University'. Miami University sa nachádza v Ohiu. University of Miami je v Miami. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama