Reklama

Reklama

Kriminálka Miami

(seriál)
  • USA CSI: Miami (více)
všechny plakáty
TV spot 1
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2012), 173 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Hrají:

David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn, Jonathan Togo, Eva LaRue, Khandi Alexander, Omar Benson Miller, Sofia Milos, Rory Cochrane (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(232)

Obsahy(1)

Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (Emily Procterová), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (Rory Cochrane), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (Adam Rodriguez), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaca súdna lekárka a koroner Dr. Alexx Woodsová (Khandi Alexander), ktorá načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu - obete zločinov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (408)

marttaN 

všechny recenze uživatele

Skvělý David Caruso, jak řekne to jeho "Madam, my dostaneme toho vraha co zabil vaše dítě" tak mu to absolutně věřím. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Určitě nejslabší CSI z trojlístku Las Vegas, Miami a New York. Vše začíná již hlavním hrdinou, David Caruso nesahá především Williamu Petersenovi ani po kontíky, jeho rádoby úderné hlášky a ještě rádoby drsnější pohledy a hry se slunečními brýlemi jsou po pár dílech neskutečně otravné. Stejně tak jako při jakémsi bloumání po místě činu vždy objeví zcela zásadní a důležitý důkaz. Blonďatá vyšetřovatelka, která se po spáleništi prohání v bílých kalhotech a přesto zůstane dokonale čistá a neušpiněná a tak je to v téhle kriminálce snad se vším. Hloupé a trapné. Ve všech třech CSI také občas zůstává rozum stát nad tím, jaké důkazy to vyšetřovatelé najdou a všem je jasné, že to odpovídá snad všem zásadám zdravého rozumu či logiky, v MIami jsou takové důkazy snad v každém díle. Takhle tedy opravdu ne. ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, fuj a ještě jednou fuj. Odvar odvaru. Další kriminálka, další tým, další město, další velké nic. Je to pořád to samé. Obdivuji všechny, kteří se na takovou věc vydrží koukat. Celková zápletka opět žádná, případy už se teď řeší technologií na styl Minority Report a zase se to díl co díl opakuje! Je nalezena mrtvola, co má v krku píchnutý podpatek. Přijde D. Caruso, sundá brejle a řekne: "To vypadá na vraždu. Toho zmetka dostanu". Vytáhne podpatek, na ústředí ho prožene testy na těžké kovy, bakterie a antihmotu a nakonec letmým pohledem najde na špičce podpatku sperma. Setře ho tedy vatovým tampónkem, namaže to na supervýkonný počítač, který za 15 vteřin najde 20 shod a tím pádem se zjistí, že za vraždou stojí přistěhovalecká rodina s vrozeným poškozením srdce, trpící chorobnou potřebou transvestitismu. Caruso tedy přijde k nim domů, jedním pohybem všem dvaceti lidem nasadí pouta, sundá brýle a řekne: "Když je tu vražda, jsem tu já. Vraždit se nevyplácí, já to říkal.". Tramtadadá, konec. Další díl se těšte na to samé. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Pokračování Kriminálky Las Vegas, které je pořád stejné .... a pořád stejně je to "Kriminálka Laboratoř", což mě jako chemikovi-technikovi mooc vyhovuje :o)). Inteligentní detektivka. I když Kriminálka Las Vegas byla maličko lepší. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Moje odpověd' na otázku Tylera Durdena:''S kým ze známých osobností bych si to nejradši rozdal?''David Caruso!Takový BBlb!!! ()

Eva_Krejcova 

všechny recenze uživatele

CSI Miami je podle mě lepší než Kriminálka Las Vegas tam se ve všem strašně pitvají hlavně v pitevně fuj a podle mě David Caruso předčí Williama Petersena není tam špatný ale David Caruso jako poručík Horacio Cain má své charizma. ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Na CSI: Miami se mi líbí, jak David Caruso vyšetřuje s ledovým klidem ty největší mizery a nenechá se při tom nikdy vyprovokovat :). Nakloní hlavu na stranu a vynese rozsudek a ještě při tom hodí nějakou hlášku ;). Jinak původní CSI: Las Vegas je bohužel lepší. Navíc mě u Miami neskutečně vadí (slušně řečeno), že Hudečková nebo Chytilová klidně dabují v jedné epizodě tři postavy včetně jedné hlavní - to je hnus velebnosti! :( ()

Dement 

všechny recenze uživatele

Neboli rucevbok v akci se svým rádoby podezíravým pohledem :) Las Vegas je o úroveň výš nehledě na to, že partička vyšetřovatelů kolem Lišky Ryšavé není zdaleka tak sympatická jako v CSI LV. ()

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Další americká kriminálka. Dvakrát až třikrát denně v telce, furt je to to samý. A tady mám podezření na šéfa, že si dobarvuje šediny blond melírem a chodí na injekce botuloxinu nebo jak se to jmenuje. Líbí se mi, jak je ten seriál barevný. Takové živé letní barvičky. ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší jak všichni ostatní konkurenti, hlavně teda kvůli prostředí, v němž se seriál odehrává. Jinak Horacio je mně taky nejsympatičtější, ale Grissom je na tesném druhém místě.:-) Další postavy se mně zdají méně výrazné než u konkurence, ale zachraňuje to mnou nejvíce oblíbený "pan Wolf" xD. citát:"Mám pocit, že hlavního detektiva vybírali podle toho, jak si umí nasadit brýle.":-D ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Tato kriminálka mě ze všech bavila asi nejvíce když se bavím o ( kriminálce LV,NY,MI). Vždy chytrý a bystrý vyšetřovatel Horácio mě dokáže jen udivit. Seriál je i zajímavý svým prostředím, které má co nabídnout ( pobřeží Miami je něco jiného než město ). 4 hvězdičky 85% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Na CSI:Miami jsem jeden čas koukal hodně, ale postupem času už to nebylo ono. Díly přestaly být zajímavé a šlo to do háje. Třetí hvězdičku přidávám pouze za Horatia Cainea:) ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Asi mám raději Carusa než Petersona (záleží taky na náladě...), jeho lišáckej pohled a nasazování brýlí je už klasika :-D. Zbytek týmu Miami je dost slabej a opět stěží uvěřitelnej (spíš nevkusná modelingová agentura než vyšetřovací tým), teda až na Rexe Linna, ten je dobrej. Jednu dobu se mi to hodně líbilo, ale už jsem to pár let neviděl. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Kriminálka Miamai, mi není moc sympatická ( spíše hereckým obsazením ) Zrovna u Miami, jde o naprosto stupidní formu vyprávění, kdy vyšetřují případ, a neustále nás uvádějí do děje jako idioty, kteří snad neviděly předchozích 5 minut. Na místě činu je mrtvola, kterou ohledá koroner, a o záběr později ( třeba 2 minuty ) přijde policajt do márnice a řekne " To je ta mrtvá žena z místa činu, která proadla stolkem ? Už jste identifikovaly jak se jmenuje ? " ( následuje flashback, který ukazuje jak někdo snímá mrtvole otisky prstů a koroner ohledává tělo ) Tahle situace se v každém díle zopakuje asi 3x. ()

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama