Reklama

Reklama

Kriminálka Miami

(seriál)
  • USA CSI: Miami (více)
všechny plakáty
TV spot 2
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2012), 173 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Hrají:

David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn, Jonathan Togo, Eva LaRue, Khandi Alexander, Omar Benson Miller, Sofia Milos, Rory Cochrane (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(232)

Obsahy(1)

Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (Emily Procterová), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (Rory Cochrane), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (Adam Rodriguez), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaca súdna lekárka a koroner Dr. Alexx Woodsová (Khandi Alexander), ktorá načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu - obete zločinov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (408)

keyzar 

všechny recenze uživatele

Průměrná kriminálka na kterou se dá občas podívat. Na CSI Las Vegas to rozhodně nemá. Taky zde nejsou zrovna dobří herci (David Caruso je moc umělý), ale případy zajímavé jsou. ()

Gortyna 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to návyková záležitost, ale Miami je jistota, není-li se v sobotu na co dívat, kam jít nebo není-li vypůjčené DVD s filmem. Jistota slušné zábavy s Horáciem. ()

Kapka68 

všechny recenze uživatele

Horatio, Delco, Mr. Wolf, Kelly, Frank a mnoho dalších... Seriál, ení pouze o vyšetřování vražd, ale také o životě jednotlivých postav. A David Caruso v hlavní roli? "Drive by, Miami style!" (90 procent) ()

BisiJoker 

všechny recenze uživatele

Já měl tuhle kriminálku tak rád,první díli byly sympatické a dobře vymyšlené a to sundavání brýlí bylo docela vtipné....ale teď to je hrůza nesympatické,příběhy za nic nestojí,nestálé obsazení je taky na nic a přijde mi že jsou obsazování stále a stále hořší herci.Horatio (David Carsuo) byl velmi dobře hodícím se hercem do těch novodobějších dílů které jsou hodně pod laťkou starších. ()

pali87 

všechny recenze uživatele

Tento seriál neznášam. Je to obyčajne pozlátko s nesympatickými hercami (Caruso najnesympatickejši herec vôbec). Prípady sú primitívne, postavy neskutočne nezaujímavé a ploché (samozrejme okrem modeliek ktorých sa tu vyskutuje habadej v každom diely). ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Las Vegas poměrně nesympatické postavy a hlavně neustále moralizující a naprosto nesnesitelný Horatio Cane. Propastný rozdíl oproti charismatickému Grissomovi a jeho partě. ()

DandaPiper odpad!

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale tohle by fakt nešlo. Dnes jsem viděl tak stupidní úvodní zápletku, že prostě hanba všem a všemu. Fuj, nula, nada a následný odpad, šup ho tam. ()

Agia 

všechny recenze uživatele

Prvních několik sérií bylo jak dějově, tak herecky atd. vcelku dobrých. Takový dobrý seriál na závěr všedního dne, kdy si mohl člověk oddechnout, jak to vždycky ten Horatio hezky vyřeší a jak dovede takhle zahlížet přes brýle. Postupem času bohužel jde kvalita dolů, hraje se hodně na efekt, všechno se víc a víc uspěchává a vymyšlí se zápletky, které jsou akorát nepotřebný balast. Škoda. Ale Horatio a jeho brýle prostě bude vypálen navždy na naše oční pozadí, to zase jo. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Strasne debilni a trivialni scenare. Hloupe dialogy. Policejni postupy jak pro deti z materske skoly. Nekterym se ale buhvi proc libi. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

No asi jako všichni jsem viděl spoustu dílů a potom přirozenou cestou opadlo nadšení a sledoval jsem to tak možná 1 - 2x za měsíc abych se nakonec přestal dívat úplně. Teď jsem chytl jeden díl asi snad po 2 letech, a musím tomu snížit hodnocení, protože je to hrůza. Kamera furt lítá tam a sem, oddaluje, přibližuje, rozděluje se obrazovka, pořád se tam vedou existenciální řeči, filtr kamery je neustále na "pozitivní" světlé barvě a Horácio mě sere už jen tím jak si 60x za díl hraje z brejlema. A úplně nejvíc mi vadí nalezení vraha podle toho že nosí netipické hodinky, nebo má velmi vzácnou nemoc, nebo ukazuje všem (i když má masku a mění hlas) své tetování, a dalších 150 podobných blbostí. ()

aj 

všechny recenze uživatele

Neni to spatne, ty efekty vypadaji zajimave. Neznam sice jak to funguje v realu, ale nejak tomu neverim. Je to moc umele. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Oproti New Yorku a Vegas nejslabší z nich. Caruso je sice svéráz a Emily Procter kočka, ale to nezachrání ty bezduché dialogy vedoucí k vyšetření zapeklitých vražd. Vím, CSI se předně soustředí na případy, ale proboha takhle bezcitně se spolu nebaví ani v té nejnudnější práci jacíkoliv kolegové. Nejhorší je, když lepší výkony dávají podezřelí, jak sami hrdinové... Pravda, novější série jsou živější a osobnější. Ale pořád by to chtělo se trochu odvázat. Efekty a vyšetřovací metody už nepřekvapí, Vegas tu byl první... ()

Pute 

všechny recenze uživatele

S přibývajícíma dílama klesá kvalita a stoupá snaha o co nejlepší efekty, co nejvíc "cool" záběry, atp. ()

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama