Reklama

Reklama

Kriminálka Miami

(seriál)
  • USA CSI: Miami (více)
všechny plakáty
TV spot 4
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2012), 173 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Hrají:

David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn, Jonathan Togo, Eva LaRue, Khandi Alexander, Omar Benson Miller, Sofia Milos, Rory Cochrane (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(232)

Obsahy(1)

Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (Emily Procterová), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (Rory Cochrane), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (Adam Rodriguez), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaca súdna lekárka a koroner Dr. Alexx Woodsová (Khandi Alexander), ktorá načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu - obete zločinov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (408)

Scoobys 

všechny recenze uživatele

Možná jsou fajn případy postavama řešeny, ale postavy samotné stojí za buvolí trus. A ty jejich vtipy, bože je to k breku, až tak, že ty herce lituji a scénáristům bych nechal vytrhnout vše co jde agggr! 2/5 ()

TragyCZ 

všechny recenze uživatele

Vyšetřovací metody v seriálech jako je třeba tento nebo CSI: New York jsou dost přitažené za vlasy... V jejich každodenním vyšetřování je tolik nepravděpodobných náhod, že je to opravdu hloupost... Avšak jinak je CSI: Miami, když už nic jiného, alespoň poutavý seriál, který vás dokáže zabavit, když zrovna večer nemáte co dělat a máte v oblibě krimi seriály... Ale říkám na rovinu, že víc jak na ty 3 hvězdy to nevidím... ()

Jimmosaz odpad!

všechny recenze uživatele

Vraždila bych už jenom za vyslovení jména David Caruso. Na tohoto nesympatického pána jsem totálně alergická. Vypadá jako E.T. zkřížený se zrzavým Milošem Zemanem, a to jsem opravdu nechtěla vidět. Jeho herecké výkony jsou úděsné, stejně jako zbytek nesympatického týmu. Nemluvě o tom, že v každém díle se objeví zázračný důkaz, který jim pomůže zločin bez potíží vyřešit, a všichni jsou vystajlovaní jako by vyšli z kosmetického salónu. To nemám za potřebí. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný seriál,skoro úplně stejný jako Kriminálka Las Vegas akorát zde je Horatio Caine David Caruso. ()

Rangifer 

všechny recenze uživatele

Mám rád, když se vražda stane v nějakém luxusním rezortu nějakých pracháčů, na ten kvartýr se hezky kouká. Líbí se mi kamerové záběry na detaily, průběh vyšetřování a analýzy stop a okolí Miami Beach. Rozhodně je to lepší, než ty moderní české detektivky, co teď s velkou oblibou dávají na Nově a na Primě. ()

TomKey 

všechny recenze uživatele

Kdysi existovala hudební skupina, která si říkala Village people. Tahle kriminálka by se dala pojmenovat Orange people. Protože všichni účinkující, bez rozdílů rasy a pohlaví, jsou oranžoví. Nejvíc tedy hlavní hrdina :-). Na vině je samozřejmě extrémní sytost a všudypřítomné barevné reflektory. Pro malé děti super podívaná. I dialogy jsou hezky názorné a vysvětlující každé uprdnutí tak aby i neIQ divák pochopil. A samotní herci bez jakéhokoliv výrazu v obličeji také připomínají animované postavičky. Do toho všeho při každé možné příležitosti spustí unylá a vlezlá výtahová hudba. Tady bych dal asi věkové omezení 5-, aby si starší děti nekazily pohled na svět.... ()

Hvezda1 

všechny recenze uživatele

Zápletky nejsou špatné, ale v každém díle, bez výjimky, je pachatel odhalen ne tím, že by ho usvědčily důkazy, ale tím, že se sám okamžitě přizná, když na něj Horatio uhodí. Kdyby se pachatel nepřiznal, důkazy by na jeho usvědčení nestačily. Takže na konci každého dílu si říkám, jaká je to pitomost. ()

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama