Reklama

Reklama

Marabunta: Mravenci útočí

(TV film)
  • Česko Marabunta (více)

Obsahy(1)

Aljašská sopka Mount Wupache nedaleko městečka Burly Pines dřímala celé stovky let. Nyní obnovila činnost - a geotermální aktivity probudily kolonii vražedných jihoamerických mravenců rodu Marabunta, kteří se sem kdysi dávno dostali v nákladu dřeva a nikdo o nich dosud neměl ani tušení. Ve svém přirozeném prostředí se každých patnáct let vyvalí na povrch jako smrtící temná řeka a systematicky požírají všechno živé v okruhu několika desítek kilometrů. V Burly Pines náhle mizí lidé beze stopy nebo se objevují čistě ohlodané kostry v neporušených šatech. Záhadu vysvětlí teprve entomolog James Conrad, jenž si sem zajel rybařit. Neprodleně se postaví do první linie v boji proti hrozící zkáze. Pomocníky v zápase mu budou šerif Croy a krásná učitelka Laura. Dokážou zastavit útočící šiky hmyzích zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (145)

megacik odpad!

všechny recenze uživatele

Keď natáčali tento film, režisér mal určite dovolenku, tak to nejak dali bez neho. Áno, podľa všetkého jeden mravec má viac rozumu, ako jednotliví herci, ale keby to bolo aspoň vyrovnané, tak by to bolo trochu zábavnejšie. No ale, strieľať na mravcov brokovnicou, predpokladám, že herci si pomýlili horor....ráno mali bojovať proti žralokovi, ale neočakávane ich dali proti mravcom, tak rekvizity zostali. ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

Tropické mravce žijúce na Aljaške, človek oblezený mravcami uniká na aute a dupe pritom nohami, ľudia stojaci uprostred mravcov ktoré sa síce nezadržateľne blížia, ale nikdy k nim nedolezú, ľudia strieľajúci (!!!) do mravcov z pušky a... a takto by sa dalo pokračovať ale načo? Každý pochopí, že je to zbytočné, takisto ako je zbytočná aj existencia tohto filmu. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Mravenci jdou, tlapkama plácaj o betón, pochodujou, za sebou stopy zametou, co kdyby on, ten s dlouhym nosem co ho má, jak saxofón, rázem je všechny vyšňupá ... Mravenci jdou, chytli je křeče do nohou, odfrkujou, v mym hausu pauzu plánujou, tak tohle ne, tady vám pšenka nekvete, vypadněte, nebo si koupim D.D.T. --- Párujou se dál… 15% ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

"TOTO se stane za pár let". Wow takže žádný les, žádná Amerika, protože pozor mravenci, útočí..žerou a pohybujou se rychlostí přívalové vlny..strašné, herecké výkony škoda mluvit..předvidatelné až to hezké není, může snad toto něco vydělat??může se snad toto někomu líbit??chtěla bych to nevidět jako malá sem kroutila hlavou=) ()

Neytirii 

všechny recenze uživatele

Keď mám brať tento film vážne ako katastrofický film alebo horor čičo to vlastne je tak potom musím povedať, že je to jeden z najhorších filmov aké som kedy videla. Režisér, herci, scenár, kamera všetko je otrasné...No ale na druhej strane ak beriem tento film ako komédiu tak som sa v živote asi lepšie nepobavila :D niekedy ma tento film dohnal k smiechu cez slzy a to napríklad ako pamätná scéna kde hlavný hrdina uteká pred mravcami na motorečke alebo keď sa bez zmyslov hádže po stenách karavanu :D z tohto hľadiska je to asi komédia všetkých čias... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Heber City poblíž Salt Lake City v Utahu. (Cheeker)

Reklama

Reklama