Reklama

Reklama

Tajemný příběh z Ameriky

(seriál)
  • USA American Gothic
všechny plakáty
USA, (1995–1998), 16 h 36 min (Minutáž: 44–47 min)

Hudba:

Joseph LoDuca
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Děj tohoto hororového seriálu se odehrává v malém fiktivním americkém městečku Trinity v Jižní Karolíně. Lidé tu vzhlíží k místnímu šerifu Lucasi Buckovi, ale sám Lucas je dost tajemný a zvláštním způsobem vzbuzuje strach. Jeho syn Caleb byl vychováván jinou rodinou, ale poté, co jeho otčím zemře, šerif Buck o něj najednou začne projevovat zájem. Do města přijíždí Calebova sestřenice Gail, která se chce o Caleba starat. Dalším Calebovým ochráncem je jeho mrtvá sestra Merlyn. Ta se stala andělem a snaží se Caleba za každou cenu dostat z vlivu Lucase Bucka. Seriál byl po 22 epizodách zrušen. Na produkci seriálu se podílel Sam Raimi. (djtoko)

(více)

Recenze (8)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál s netuctovým dějem i atmosférou. Jedno městečko, šerif suplující ďábla, doktoři za síly světla a mezi nimi zvláštní chlapec, s potenciálem propadnout jedné i druhé straně. Za fešákem šerifem bych šla třeba do pekla!:-) Byla bych docela ráda, kdyby se tenhle seriál na některé z televizních stanic dočkal opakování. Třeba by to po X letech nebylo až tak chytlavé, stejně jako mi momentálně zhořkla Akta X, ale chtěla bych se přesvědčit na vlastní bulvy. Tehdejší dojem byl +/- 80%. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní seriál, který je až po okraj napěchovaný atmosférou. Alespoň pro mě. Zvláštní náboj a jiskření mezi jasně narýsovaným dobrem a zlem mě na seriálu zaujal. ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Naprosto nedoceněný, málo známý seriál o tom, jak ďábel dělá šerifa na americkém maloměstě se skvělou atmosférou.. pro mě jeden z nejlepších amerických seriálů vůbec.. ()

medii 

všechny recenze uživatele

Na tento tajemny serial rada vzpominam. To co v prvnich dilech zaujalo pro svou originalitu a lehkost, v poslednich dilech ponekud zhoustlo a ztezklo, ...ale celkovy dojem se do me pameti zapsal prevazne pozitivne. ()

DANAT 

všechny recenze uživatele

Kedze tu nie je obsah, tak aspon daco: Auf den ersten Blick ist Trinity, South Carolina, nur eine Kleinstadt wie jede andere, deren 10.000 Seelen ein mehr oder minder beschauliches Leben führen. Doch im Schatten der Idylle regiert der blanke Horror in Form einer dämonischen Macht, die die Stadt beherrscht. Der "Teufel von Trinity" treibt in Gestalt von Sheriff Lucas Buck ohne Rücksicht auf Recht und Gesetz sein diabolisches Unwesen. ()

PeterFLJilek 

všechny recenze uživatele

Pamätám si zopár častí z polovice deväťdesiatych rokov a práve nostalgická spomienka na ne ma zlákala, aby som si pozrel celý seriál doma počas pandémie korony. No potenciál v ňom bol, avšak scenár bol nesúrodý, s logickým chybami a ani herecké výkony neboli bohviečo. Nečudujem sa, že skončil po prvej sérii. ()

Vindemiatrix 

všechny recenze uživatele

Mefistovský šerif Lucas Buck si v jižanském městečku Trinity zajišťuje loajalitu místních občanů službičkami, v nichž se skrývají vpravdě ďábelské úskoky. Nejvíc má ovšem spadeno na malého klučinu Caleba Templa, z něhož by rád vychoval svého nástupce. Ještě že nad Calebem bdí i síly dobra - a obě strany jsou odhodlány k nekompromisnímu střetu. Seriál plný nadpřirozena s několika zajímavými postavami (hl. sám šerif a jeho nevyzpytatelná milenka Selena), který má v prvních a posledních dílech ohromující spád a atmosféru, ale v epizodách mezi tím upadá trochu do dějových stereotypů. ()

fgf_hbf 

všechny recenze uživatele

Upřímě, dnes se na to už moc koukat nedá, ale v devadesátkách na Nově mě to strašně bavilo a proto musím dát 5*. Snad u žádného jiného seriálu mě nikdy tolik nemrzelo, že neměl pokračování. ()

Reklama

Reklama