Reklama

Reklama

Temné nebe

(seriál)
  • USA Dark Skies
všechny plakáty
Dobrodružný / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (1996–1997), 20 h (Minutáž: 60–120 min)

Hrají:

Eric Close, J. T. Walsh, Lackos, Megan Ward, Conor O'Farrell, Jeri Ryan, Jack Conley, Tim Kelleher, Silas Weir Mitchell, Gina Philips, Pasha D. Lychnikoff (více)
(další profese)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Zatím nás pouze sledovali z hlubin vesmíru, teď přicházejí mezi nás! Mimozemšťané vstupují do lidských těl a ovládají mysl hostitelů. Pilotní snímek ke sci-fi seriálu Temné nebe začíná v roce 1961 ve Washingtonu, kam přijíždí John Loengard, aby zde zaujal místo asistenta vlivného kongresmana. Brzy dostává první vážný úkol: má prověřit efektivitu armádního projektu s krycím jménem Modrá kniha, který zkoumá výskyt létajících talířů. V plnění úkolu mu však někdo neustále brání a John dochází k závěru, že zlí mimozemšťané jsou už tady. (šubelinka)

(více)

Recenze uživatele JohnCZ k tomuto seriálu (1)

Temné nebe (1996) 

Dark Skies působí poměrně lákavě. Sci-fi seriály z 90. let mají svoje kouzlo - žádní vyfešákovaní herci a s vizuálními efekty se pracuje jen minimálně. U Dark Skies to platí též, leč zklamání se dostavilo především u samotného děje. Pilot je příjemně nabitý akcí a zajímavými odhaleními, bohužel po nějakém třetím/čtvrtém díle mě začal přemáhat stereotyp a nulový posun v ději (resp. děj se posouvá, ale samotná zápletka nepřichází s ničím novým). Epizody jsou neustále o tom samém, postavy jsou poměrně ploché a ze všeho nejvíc mi chybělo to tajemno mimozemské invaze, které mě tak zaujalo na X-Files. Už od začátku divák ví, na čem je, a proto je to nuda. ()

Reklama

Reklama